Тиждень прем'єр на 1+1: Король десертів та новий сезон Модель XL

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«ЧистоNEWS», у понеділок о 20:30

Зустрічайте прем’єру нового сезону вечірнього розважального інформаційного шоу Чисто News. За вісім років існування програми її ведучими були актори студії «Квартал 95». Цього року традиція лишилася незмінною, розповідати українцям про актуальні події країни із присмаком гумору та сатири будуть популярний актор студії «Квартал 95», серіалу «Слуга народу», член журі проектів «Ліга сміху» та «Розсміши коміка» Євген Кошовий та автор студії «Квартал 95» Валерій Жидков.

«Школа. Недитячі ігри», з понеділка по четвер о 20:30

Через страх, що Даня усе розповість, Ніка вирішує розірвати стосунки з Пашою. А Дарина взяла на роботу нового вчителя, через що Ігор Сергійович вирішив узяти більше навантаження по уроках на день. Алекс переживає, що це негативно відобразиться на здоров’ї батька. Даня влаштовує у себе вдома вечірку. Ната не зможе піти і просить Назара не йти теж. Але той, трохи підвипивши, зраджує їй з іншою. Як розгортатимуться події далі - не пропустіть у нових серіях серіалу. 

ЧИТАЙТЕ ТТАКОЖ: Даня Вегас: інтерв’ю з новим актором серіалу Школа

«Шоу Юри», у понеділок о 21:30 

Веселі скетчі та стендапи, в рамках яких актори на чолі з Юрієм Горбуновим  жартують на побутові і суспільні теми, про родинні стосунки, життя не тільки у столиці, але й у маленьких містах і селах, піднімуть настрій усім! Крім того, Юрій Горбунов поділиться курйозними моментами з життя кіно і телебачення, які часто залишаються за кадром. Зустрічайте 2 сезон гумористичного шоу вже у понеділок о 21:30 на телеканалі 1+1. 

«Модель XL», у вівторок о 21:30

Це реаліті-шоу змусить кожну жінку повірити у силу своєї вроди. Серед безлічі пишних красунь на проект Модель XL потрапили найяскравіші дівчата – реальні жінки нереальної краси. А визначатиме їхню долю зіркове журі: ведуча Катерина Осадча, дизайнер Андре Тан, актор Богдан Юсипчук та відома у світі латвійська модель Тетяна Мацкевич. Учасниці проекту змагатимуться між собою і полюблять себе такими, якими вони є, заради великої мрії – стати успішною моделлю plus-size. Їм під силу зруйнувати стереотипи про жіночу красу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдан Юсипчук зізнався, що має дівчину

«Король десертів», у середу о 21:30

Нове кондитерське шоу на 1+1 познайомить із талановитими українськими кондитерами, які змагатимуться за звання Короля десертів. Суддями проекту, які оцінюватимуть кондитерські вміння учасників, будуть справжні професіонали кулінарної справи та ресторанного бізнесу. У реаліті Король десертів кулінари проходитимуть випробування, змагаючись у створенні видовищних кондитерських виробів та доводячи свій талант та майстерність. Ведучим проекту "Король десертів" стане Володимир Остапчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Тірамісу від Кирила Сміяна

«Гроші», у четвер о 21:30

Гроші на 1+1 – спецпроект телеканалу, що розслідує найактуальніші економічні, фінансові та соціальні проблеми країни.  Автори цієї програми приділяють максимум уваги життєвим темам, а журналісти ставлять собі за мету завжди докопуватися до правди. Не пропустіть прем'єру нового сезону проекту вже у четвер о 21:30 на телеканалі 1+1. 

«Танці з зірками», у неділю о 21:00

Вже цієї неділі 12 зіркових учасників та їхні партнери знову вийдуть на паркет легендарного шоу , аби поборотися за омріяну перемогу та подарувати глядачам неймовірні емоції. У другому ефірі шоу покинули одразу дві пари - Слава та Ігор та Злата і Діма. Решта танцівників наполегливо готуватимуться до прямих ефірів і доведуть нашим суддям й глядачам свій танцювальний талант. Не пропустіть новий випуск програми вже у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слава Камінська покинула шоу Танці з зірками

Новини по темі