Суддею нового випуску Короля десертів стане відомий ілюзіоніст

У шоу Король десертів завітає відомий ілюзіоніст

Дивіться у новому випуску смачного шоу на 1+1!

Поділитися:

На 1+1 наближається фінал битви за звання найкращого кондитера України у проекті Король десертів. З кожним випуском конкурси, які повинні долати учасники, стають все більш складними, а вимоги суддів Стефана Вайттинадана, Тетяни Вербицької й Кирила Сміяна зростають.  

Сьогодні у новому випуску проекту о 21:45 до кондитерської завітає відомий ілюзіоніст Роман Бондарчук, який буде не просто зірковим гостем, а суддею першого конкурсу. Перш ніж озвучити кондитерам завдання, Роман випробує на них свої фокуси: Рузанна зависне у повітрі, перед очима Антона полум’я перетвориться на десерт, Руслана чекатиме небезпечний трюк із ножем, а Олега ― п’янкий напій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Вербицька розповіла, як захопилася кулінарією в декреті

Виконуючи перше завдання, кондитери створюватимуть десерти, що змінюють форму і здаються «магічними». На кухні «Короля десертів» «оживуть» солодкі квіти – вони самі будуть розпускати пелюстки, а один із учасників зробить десерт під назвою «бомба».

У двох наступних конкурсах кондитери спробують повторити авторську тарталетку Тетяни Вербицької, яку вона вчилась робити вісім років, і створюватимуть торти імені себе – солодкі страви мають «розповідати» про інтереси, вміння й звички учасників. Оцінювати торти будуть не судді проекту, а випадкові перехожі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Вербицька розкрила секрет, як залишатися стрункою, якщо ти працюєш кондитером

Дивіться проект Король десертів сьогодні о 21:45 на 1+1.

Також проект можна переглянути на сайті або в мобільному додатку 1+1 video, який об’єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів 1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, УНІАН-ТБ, 1+1 International, й дає змогу дивитись улюблені програми, фільми та серіали у будь-який зручний для глядача час.