Наталя Мосейчук: «Вірю, що моїм дітям сподобається жити в Україні»

Ведуча ТСН розповіла, якою мріє бачити незалежну Україну.

Поділитися:

1plus1.ua зустрівся з Наталею МосейчукМазур, Таран, Мосейчук, Вітвіцька і Падалко підготували поетичний подарунок Україні до Дня Незалежності на знімальному майданчику поруч із найбільшим у світі транспортним літаком «Мрія». У той час ведуча ТСН разом зі своїм молодшим сином Матвієм брала участь у зйомках відео до Дня Незалежності України.

У такій натхненній та святковій атмосфері говорили про незалежність та мрії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мріймо разом: У День Незалежності 1+1 підготував ролик із найціннішим, що у нас є

Наталю, незалежність для вас – це…

Це моя особиста свобода. Можливість говорити те, що я думаю. Незалежність – це і воля духу нашого народу. Це те, за що ми зараз так боремося.

Якою хочете бачити Україну в найближчому майбутньому?

Дуже сподіваюся, що наша країна буде такою ж красивою, якою є зараз. Що вона стане такою ж спокійною країною, як і більшість європейських країн. Дуже сподіваюся, що Україна стане країною зі щасливими та заможними людьми. Вірю, що моїм дітям сподобається тут жити і залишитися.

Дуже сподіваюся, що Україна стане країною для людей. 

Чи мали в житті мрію, на здійснення якої дуже чекали?

Майже всі мої мрії здійснені. У мене чудова сім’я. У мене класні сини. Пишаюся своїм чоловіком. Дякувати Богу, здорові мої батьки. І я все ще донька. Сподіваюся так буде ще довго й довго. Я така щаслива, що навіть боюся говорити про це вголос.

А наразі про що мрієте?

Я вже мрію про це три з половиною роки – про мир в Україні. Дуже сподіваюся, що ефір, в якому буде проголошено «кінець війні», проведу я. Що буду коментувати повернення 95-ої аеромобільної бригади до Житомира під українськими прапорами. Хочу це побачити. Хочу це вести. Хочу, щоб усі були були неймовірні щасливі.

На вашу думку, які події за час незалежної України були найзнаковішими?

Так склалося, що я вже в достатньо свідомому віці бачили два Майдани – 2004 та 2014 років. Так, це різні Майдани за перебігом і результатами, однак за духом вони схожі. Вірю, що їхній дух не втратиться, що його не підмінять, що люди не зневіряться. На цьому духові все тримається.

Нагадаємо, що зворушливе та натхненне відео створювала команда мультимедійного проекту Моя країна. Прекрасна і незалежна телеканалу 1+1 та Першої приватної броварні. У ролику знялися Наталя Мосейчук з сином, а також пивовар і засновник Першої приватної броварні Андрій Мацола зі своїми дітьми Станіславом та Андрієм.

Для мене незалежність – це можливість держави мати свою православну церкву, могутнє військо та можливість спокійно розмовляти рідною мовою А особисто для мене, найважливішими подіями за період незалежності країни були народження моїх синів. Вважаю це найціннішим скарбом у своєму житті, — зазначив Андрій Мацола.

У відео був задіяний найбільший та найпотужніший у світі транспортний літак АН-225 «Мрія», створений державним підприємством Антонов.

Наталя Мосейчук та Андрій Мацола привітали всю країну з Днем Незалежності України та закликали прислухатися до бажань дітей, адже їхні мрії не знають меж, а в очах нового покоління — світ, в якому можливо все.

Я вражена тим, як здійсненна ця ідея. Ніколи не чекала від свого маленького актора того, що він тут показує на майданчику. Мені все подобається. Вперше відчуваю себе малесеньким гвинтиком, який робить велику справу, — поділилася враженнями від зйомок Наталя Мосейчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Мосейчук показала, як виріс її син, і розповіла, про що він мріє