«Буде жорсткіше» — у спецсезоні «Ліги Сміху» на ТЕТ жартуватимуть про актуальне

Спецепізод Ліги сміху - дивитися на ТЕТ

У спецсезоні «Ліги Сміху» на ТЕТ виступлять найкращі команди, а вести шоу разом з Євгеном Кошовим знову буде Віктор Розовий.

Поділитися:

9 грудня о 20:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться премʼєра спецсезону гумористичного шоу «Ліга Сміху». Попри відключення світла та обстріли на сцені виступлять найулюбленіші команди всіх сезонів шоу з актуальними номерами. Тематика нових випусків буде присвячена сьогоденню — війні, нашій перемозі, жартам про ворога.

Захід був благодійним: на нього квитки не продавали, а в залі заряджалися позитивом українські волонтери та військові.

«Ми вирішили зняти спецсезон «Ліги Сміху» щоб трохи відволікти і розслабити не тільки цивільних — наших телеглядачів, але й військових і волонтерів, які сиділи в залі під час зйомок. Бо гумор під час війни це також зброя, яка піднімає бойовий дух усім українцям.   В спецсезоні команди будуть не тільки жартувати, але й говорити про серйозні речі — про те, що ми всі разом зараз переживаємо, а сам гумор буде жорсткішим, бо такий зараз час», — коментує ведучий Євген Кошовий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим зараз займається новий ведучий «Ліги Сміху» на ТЕТ Віктор Розовий

 

 

Ведучий Віктор Розовий, добре відомий прихильникам проєкту як фронтмен команди «Загорецька Людмила Степанівна», після початку  повномасштабного вторгнення вступив до лав ЗСУ. Але командування відпустило його на декілька днів – на зйомки спецсезону «Ліги Сміху».

У новому спецсезоні шоу глядачі побачать виступи легендарних команд: «Дніпро», «Тріо “Різні”», «Ветерани космічних військ», «Горобчик», «Вінницькі», «НОС», «Одеські манси», «ХПЗЯ», «В активному пошуку», «30+», «СМТ» і гумористичне об’єднання «Хмельницький-Вінниця».

Ліга Сміху

У «Лізі Сміху» також буде потужний суддівський склад: до шоу долучаться Станіслав Боклан, Маша Єфросиніна, Володимир Дантес, Олександр Пікалов, Юрій Ткач, Наталія Могилевська та Гарік Корогодський. Тренери не будуть грати з командами, а тільки оцінювати їх. Мета цього сезону не стільки виявити переможця, скільки дати командам висловитися про наболіле.

Від початку повномасштабного вторгнення тренери та учасники команд «Ліги Сміху» активно допомагають Україні: проводять благодійні виступи, займаються волонтерством, зі своїми благодійними фондами надають підтримку людям, постраждалим від війни. Багато хто з учасників «Ліги Сміху» пішов захищати Україну на фронт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тому що сміх – він лікує": Ірина Сопонару, Анастасія Оруджова, Тетяна Песик та Олександра Машлятіна про те, чому «Ліга Сміху» стане терапевтичним засобом для ментального здоров’я українців

Ліга Сміху

Ліга Сміху

За результати трьох ігор буде відібрано девʼять найкращих команд, які зустрінуться у фіналі шоу.  Остання програма спецсезону буде повністю імпровізаційною, а наприкінці глядачі побачать окремий виступ тренерів.

Попри все та на зло ворогові жартуємо разом до перемоги — у спецсезоні гумористичного шоу «Ліга Сміху» з 9 грудня щопʼятниці о 20:00 на телеканалі ТЕТ.