На 1+1 покажуть Літній кубок Ліги сміху

Дивіться першу частину Літнього кубка Ліги сміху цієї п'ятниці о 20:15.

Поділитися:

У п'ятницю, 5 жовтня, о 20:15 на телеканалі 1+1 покажуть новий випуск, в якому команди гумористів будуть втретє боротися за Літній кубок Ліги сміху.

Головною фішкою третього Літнього кубка стане те, що ніхто з тренерів не грав за команду, з якою виступить цього разу.

У п'ятницю глядачі телеканалу 1+1 побачить виступи команди «Загорецька Людмила Степанівна» зі Львова з новим тренером Стасом Бокланом, «Тріо різні та ведучі» з Києва з Надею Дорофєєвою, «Міні панки» з Владом Ямою, Збірна Кременчука з Юрієм Ткачем і «Дружній акцент» - з тренером Ігорем Ласточкіним.

Під час виступу Збірної Кременчука тренер команди Юрій Ткач дав Ігорю Ласточкіну пораду з приводу його участі в проекті «Танці з зірками», натякаючи на Влада Яму: «Цей лисий може тебе зливати. Влад, якщо ти будеш зливати Ігорешку там, то ми з ним будемо зливати тебе тут».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як чоловік Дорофєєвої зреагував на її роль у романтичній комедії

«Тріо різні та ведучі» з Києва під час свого виступу розповіли про любов до тренера Наді Дорофєєвої: «Надя, ми Ваші фанатки! Ми з Вами навіть схожі, у нас теж вуха проклоті».

А коли Надя відповіла, що вона така ж проста дівчина, як і всі інші, учасниці запитали: «Що правда, Ви теж порвані колготки взимку під штани одягаєте? І Ви теж в шоці, що метро по 8 гривень? І рідке мило тільки для гостей ставите?»

Дівчата також показали мініатюру, в якій Надя Дорофєєва прийшла в провінційну перукарню:

- Не може бути! - зустріли зірку місцеві фахівці.

- Так, це я, Надя Дорофєєва, - відповіла співачка.

- Марина, ти бачила, як у неї коріння відросло. На півголови!

- Це взагалі-то омбре.

Влад Яма та «Міні панки» перед своїм номером анонсували виступ по системі «кешбек»: «Ви аплодуєте, а ми повертаємо три відсотки».

Влад Яма під час виступу навіть зробив несподіване зізнання: «Я зрозумів, що все життя хотів стати панком, тим більше, що я теж ніколи не мию і не розчісую голову». А ось на сільській дискотеці після бійки тренер показав, як би давав рекомендації щодо хореографії своїм кривдникам: «Все одно ти погано носок тягнеш».

Музичним гостем випуску стане гурт «Беz обмежень».

Нагадаємо, минулого року Літній кубок дістався командам «Відпочиваємо разом» з Хмельницька та Луганській збірній під керівництвом Олени Кравець.

Дивіться першу частину Літнього кубка «Ліги сміху» цієї п'ятниці о 20:15 на телеканалі 1+1, після чого о 22:20 глядачі побачать новий випуск україномовного гумористичного проекту Ігри приколів. Друга частина Літнього кубка «Ліги сміху» вийде на «1+1» наступної п'ятниці.