Оголошено дату прем’єри ювілейного сезону Ліги сміху та нових випусків проекту Ігри приколів

Чим дивуватимуть глядачів коміки?

Поділитися:

1-го березня о 20:30 на телеканалі 1+1 стартує п’ятий сезон Ліги сміху від студії Квартал 95 і Drive Production. У відборі Чемпіонату України з гумору цього року взяли участь 216 команд, що представляли Україну, Вірменію, Азербайджан, Латвію, Естонію, Ізраїль, Казахстан і Росію.

До першого туру гумористичного фестивалю потрапила 191 команда, 59 із них пройшли у другий. І тільки 21 команда дійшла до гала-концерту, який глядачі 1+1 побачать уже цієї п’ятниці. Із відомих та улюблених серед прихильників Ліги сміху команд учасниками нового сезону стали Отдыхаем вместе, збірна Кременчука, Ветераны космических войск, Пошло-поехало и 30+.

Однією з фішок нового сезону стане поява тренерів-джокерів ― у кожній грі, після ефірів гала-концерту, певні дві команди матимуть нового наставника. 

У ролі постійного судді Ліги сміху вперше спробує свої сили актор Гарік Бірча.

У комедійному жанрі я людина не нова, знаю гумористичні закони й правила. Тож у кріслі судді відчуваю себе достатньо природньо.

Але мене переповнювало почуття відповідальності й стурбованість щодо того, як наші команди, і молоді, й уже досвідчені, складуть гумористичний іспит перед суддями й глядачами. Зараз впевнено можу сказати, що рівень «лігасмішників» дуже високий. Я б із задоволенням став наставником не двох, а навіть п’яти збірних, адже мені сподобались виступи багатьох команд», ― розповів Гарік. 

Також на проект повернеться шоумен Сергій Сивохо. А компанію Гаріку та Сергію складуть зіркові судді минулого сезону ― актор Станіслав Боклан, співачка Оля Полякова, актор Євген Кошовий і шоумен Юрій Ткач.

Наприкінці першої частини Чемпіонату України з гумору виберуть збірні, які проходять далі, а одна з команд отримає кубок цьогорічного фестивалю.

Дивіться ювілейний сезон фестивалю Ліги сміху вже 1 березня о 20:30 на 1+1.

А о 22:35 на 1+1 відбудеться прем’єра нових серій проекту Ігри приколів. Це гумористично-розважальне україномовне шоу від студії Квартал 95 та Drive Production, в якому актори-зірки Ліги сміху, розігруватимуть веселі скетчі на побутові, культурні й соціальні теми, зрозумілі та близькі мільйонам українців. Ведучий та один із акторів проекту – Ігор Ласточкін.