Це не я, це Ілонка! - Оля Полякова прокоментувала солодкий поцілунок з Дашею Астаф'євою

Оля Полякова цілувалася з Дашею Астаф'євою
F Films

Нова стрічка Свінгери-2: пишні форми оголених секс-символів, жарти про вибори та сцени у ліжку

Поділитися:

Вже 1 березня на кіноекранах України можна буде побачити довгоочікувану прем'єру еротичної комедії Свінгери-2 з талановитими українськими акторами Олексієм Вертинським, В'ячеславом Довженком, Михайлом Кукуюком в головних ролях І з приводу цього продюсери стрічки влаштували яскраву презентацію у столичному кінотеатрі Оскар.

Оля Полякова, яка знов грає у фільмі подругу олігарха Ігоря (Михайло Кукуюк)  - секс-бомбу Ілону, - вразила у фільмі неймовірними образами та розкішними формами.

У Свінгерах-2 Королеву ночі можна буде побачити в різних та ефектних ракурсах. Щоб спокусити свого коханця, що несподівано втратив чоловічу силу, Ілона вдається до різних експериментів. Та зрештою, сексуальне задоволення вона отримує з жінкою - вчителькою англійської мови Свєтою, яку грає ще одна гаряча штучка Даша Астаф'єва.

Як не дивно, зірка еротичного глянцю Даша соромилася перед інтимною сцено з Олею. Даша зізналася, що її не на жарт лякав шалений темперамент відвертої білявки. Та зрештою, всі отримали задоволення.

Щодо Олі, то її пристрасними поцілунками не засмутиш. Та зірка зізналася, що трохи переживає за реакцію чоловіка Вадима, який спеціально прийшов на прем'єру.

Поки Вадим Свінгери-2 не бачив - я ще живу вдома. А як там буде далі - невідомо. 

Свої враження від поцілунку Оля Полякова прокоментувала: З Дашею навіть було приємніше, ніж з чоловіками. І, крім того, це ж не я! Це Ілонка цілувалася!"

Окрім розкутих зірок, Свінгери-2 потішать глядача жартами на тему соцмереж, виборів та гламурного життя. Переглянути першу частину фільму - Свінгери-1 - можна на сайті за посиланням.