«Підемо колядувати по іспанським сусідам» — KOLA, Анна Саліванчук, Ірина Сопонару, Юрій Ткач розповіли про різдвяні традиції

«Підемо колядувати по іспанським сусідам» — KOLA, Анна Саліванчук, Ірина Сопонару, Юрій Ткач розповіли про різдвяні традиції

Зірки телеканалу ТЕТ поділилися родинними традиціями на Різдво.

Поділитися:

З нагоди різдвяних свят українські зірки, KOLA, Анна Саліванчук, Ірина Сопонару, Юрій Ткач, Тетяна Песик, Анастасія Оруджова, згадали на сторінці телеканалу ТЕТ свої сімейні традиції.

«Моя традиція — святкування Різдва та Нового року разом з моєю мамою. Я вірю, що в цьому році ми будемо разом. На Різдво, як у моєму дитинстві ми підемо колядувати. Колядувати по іспанським сусідам», — поділилася співачка KOLA, яка була вимушена вивезти свою маму в Іспанію від початку війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оригінальний новорічний рецепт: закуска "Ялинки" від Валентини Хамайко (відео)

У родині Ірини Сопонару збираються всі рідні за святковим столом, насолоджуються мандаринами та шампанським.

ІРИНА СОПОНАРУ

Анна Саліванчук теж зустрічає Різдво з найближчими:

«Сімʼя, кутя, весело, але спокійно. Обовʼязково дім, свічки та смачні дванадцять страв», — розповіла Анна.

Анна Саліванчук

Юрій Ткач поділився, що вони люблять проводити Різдво в родинному колі: комік зі своєю дружиною та донькою зустрічають свята разом зі своїми батьками.

«Святкова традиція, якої дотримується моя родина, — ліплення вареників. А також будемо дивитися “Новорічний Вечірній Квартал” 31 грудня на ТЕТ», — зазначила Тетяна Песик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меню на Новий рік 2023: рецепти новорічних салатів

Юрій Ткач

Запросила дивитися новорічний концерт «Вечірнього Кварталу» і Анастасія Оруджова. Актриса «Жіночого Кварталу» також поділилася, що для вдалого свята вдома має бути ялинка та вся сімʼя.

Анастасія Оруджова

Шануємо своє — єднаємось у традиціях! Ворогові не забрати нашу радість від свят: заряджайтеся позитивом і підтримуйте бойовий дух за переглядом улюблених фільмів, серіалів і шоу на телеканалі ТЕТ.

Новини по темі