Переклад промови президента від Поворознюка, фантазії Боклана про світ без русні та виступи Пивоварова і Тіни Кароль: яким буде новорічний «Вечірній Квартал» на телеканалі 1+1 Україна

Новий Вечірній Квартал
19:00
5 травня
Яким буде новорічний «Вечірній Квартал» на телеканалі 1+1 Україна

Вже цієї суботи, 31 грудня о 21:00! Не пропустіть.

Поділитися:

Вже цієї суботи, 31 грудня о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна на глядачів очікує традиційний «Новорічний «Вечірній Квартал». Попри усі негаразди, за старою сімейною традицією глядачі 1+1 Україна зустрічатимуть Новий Рік з кварталівцями.

Вечірній Квартал

Актори та акторки «Вечірнього Кварталу» та «Жіночого Кварталу» об’єднаються разом, аби у такий складний для країни час підтримати моральний дух народу та ще раз нагадати – ворогові не забрати у нас свята.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Сніданку з 1+1» Кошовий та Оруджова розповіли про різдвяний «Вечірній Квартал» та плани на 2023 рік в українському Криму

Вечірній Квартал

Вечірній Квартал

Вечірній Квартал

У новорічному концерті гумористи покажуть злободенний гумор, про війну та реалії нашого сьогодення, а також ексклюзивні номери від запрошених зірок з піснями, які наразі супроводжують наше життя.

Як зазвичай, актори «Вечірнього Кварталу» перевтілюватимуться у героїв нашого часу. Останні пів року всі цитують прогнози та передбачення очільника української розвідки Кирила Буданова. Але Новий рік – це таке свято, коли навіть Буданов стає звичайним чоловіком та татом, і перевдягається вдома у Святого Миколая, щоби привітати свого сина зі святами. Чи вдастся очільнику розвідки, у якого перевтілиться Юрій Великий, здивувати свого сина – дивіться вже у новорічну ніч.

вечірній квартал

Запрошеним актором «Новорічного «Вечірнього Кварталу» стане Народний артист України Станіслав Боклан. У своєму монолозі він запропонує українцям пофантазувати і уявити, яким чудовим може бути світ без русні.

Євген Кошовий та Анастасія Оруджова покажуть сценку про непрості сімейні будні в умовах відключення світла.

Вечірній Квартал

Також не обійдеться святковий «Вечірній Квартал» і без військово-романтичних номерів. Так, Тетяна Песик та Валентин Міхієнко покажуть мініатюру про те, як військовослужбовець вперше за 8 місяців війни прийшов на ротацію додому, а дружина замість теплої зустрічі, влаштувала йому сцени ревнощів. Причини для цього жінка бачить на кожному кроці - і те, що 8 місяців не був вдома, і те, що в звільнених українських містах дівчата зустрічають його з квітами. Як сімейна пара впорається зі своїми емоціями – дивіться 31 грудня о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актори «Вечірнього Кварталу» та акторки «Жіночого Кварталу» розповіли про різдвяні традиції, та як влаштовують свято своїм дітям

вечірній квартал

Окрім гумористичних номерів, на глядачів очікують музичні виступи ROXOLANA, Артема Пивоварова, гурту "Антитіла" та Тіни Кароль.

Не обійдеться і без новорічного звернення Президента. В інтерпретації акторів «Вечірнього Кварталу» в промові Президенту допомагатиме спеціальна людина, яка зможе називати речі своїми іменами та перекладатиме на лексику, знайому усім українцям - Олександр Поворознюк.

вечірній квартал

Не пропустіть «Новорічний «Вечірній Квартал» 31 грудня о 21:00 на телеканалі 1+1 Україна.

Новини по темі