Лютий день очима 1+1: не пропустіть документальний фільм на 1+1 о 19:30

Лютий день очима 1+1
Прем'єра на 1+1: документальний фільм "Лютий день очима 1+1"

У день річниці початку повномасштабної російської агресії на телеканалі 1+1 покажуть документальний фільм "Лютий день очима 1+1", створений редакцією ТСН.

Поділитися:

Сьогодні, 24 лютого, о 19:30 на телеканалі 1+1 покажуть прем’єру документального фільму "Лютий день очима 1+1", створеного редакцією ТСН. У стрічці творці пригадають, як 1+1 першим став на захист інформаційного фронту, пережив найстрашніший день в історії незалежної України і вистояв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексклюзив ТСН: Наталія Мосейчук та Максим Сухенко поговорять із Борисом Джонсоном у ефірі Національного марафону "Єдині новини"

"Лютий день очима 1+1" — це документальні історії про журналістів, ведучих телеканалу 1+1 та топ-менеджерів. Марічка Падалко та Єгор Гордєєв — перші телеведучі в нашій країні, які повідомили глядачам, що почалася повномасштабна війна. Генеральний директор групи 1+1 media Ярослав Пахольчук та Генеральний продюсер телеканалу 1+1 Максим Кривицький пригадають, як за умов ракетних обстрілів стратегічних об’єктів столиці переносили наради у підземний паркінг центрального офісу телеканалу, який слугував і укриттям, і студією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Факти, про які не можна було говорити до сьогодні: cтали відомі нові подробиці документального проєкту Дмитра Комарова «РІК» на «1+1 Україна»

Наталія Мосейчук, Марічка Падалко, Єгор Гордєєв, Соломія Вітвіцька, Святослав Гринчук, Наталія Островська, директор департаменту програмування та контенту 1+1 Андрій Коваль, директорка департаменту ранкового мовлення Юлія Жмакіна, шеф-редакторка ТСН Елла Білостоцька, журналістка ТСН Наталя Нагорна, Інна Лебеденко, Олександр Моторний, Олександр Загородний та інші медійники поділяться своїми спогадами, висновками, архівними кадрами та розкажуть, з якими технологічними проблемами зіштовхнулись під час роботи в умовах війни та як вдалось зберегти стійкість.

Над створенням проєкту працювала команда заступника директора департаменту з нових форматів Ольги Кашпор, авторка — Ірина Прокоф’єва.

Не пропустіть документальну стрічку "Лютий день очима 1+1" 24 лютого о 19:30 на телеканалі 1+1.