Ексклюзив ТСН: Наталія Мосейчук та Максим Сухенко поговорять із Борисом Джонсоном у ефірі Національного марафону “Єдині новини”

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Ексклюзив ТСН: Наталія Мосейчук та Максим Сухенко поговорять із Борисом Джонсоном

До річниці повномасштабного вторгнення російських військ на територію України команда ТСН підготувала ексклюзиви, які покаже у новинному марафоні.

Поділитися:

Мовлення ТСН у Національному марафоні “Єдині новини” розпочнеться з 23 лютого о 18:00 та триватиме до 6:00 24 лютого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медійний фронт: до річниці повномасштабного вторгнення ТСН готує фільм про роботу телеканалу 1+1

Борис Джонсон в марафоні на 1+1

О 18:15 покажуть ексклюзивне включення колишнього Прем’єр-Міністра Великої Британії та великого друга України Бориса Джонсона. Свої питання британському політику поставлять Наталія Мосейчук та Максим Сухенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Джонсон і Україна: чим політик захоплював українців під час війни

О 20:00 глядачі дізнаються про найважливіші події дня у підсумковому випуску “Події. Головне”.

Наталія Мосейчук

23 лютого о 21:00 у Єдиних новинах ТСН розпочне вечірній спецефір, у якому пригадають думки та розмови в ефірі 1+1 річної давнини. Рівно рік тому країна завмерла в очікуванні того, чи зважиться країна-терористка на повномасштабний наступ. За декілька годин перед першими ударами по території України ефір “Твого вечора” на 1+1 проводили Наталія Мосейчук та Єгор Гордєєв. Про що говорили політики та які прогнози давали експерти - пригадають у спеціальному ефірі.

розвідка у голові диктатора

Рівно о 23:30 у новинному марафоні покажуть документальний фільм спеціальної кореспондентки ТСН у США Ольги Кошеленко “Розвідка у голові диктатора” про таємниці американський спецслужб, які заздалегідь досконально знали про агресивні плани кремля.

О четвертій ранку 24 лютого ведучі ТСН, як і рік тому, будуть в ефірі разом із українцями та розпочнуть новинний марафон у момент річниці вторгнення.

Дивіться ТСН у Національному марафоні “Єдині новини” 23 лютого із 18:00.

Новини по темі