Дмитро Дікусар про роль Нептуна у шоу «Маскарад»: «Тут втілилося в життя те, про що я і не мріяв...»

Дмитро Дікусар у ролі Нептуна на шоу Маскарад: що він зміг зробити, про що навіть і не мріяв?

Дмитро Дікусар поділився враженнями від участі у шоу «Маскарад»: танцюрист ховався за костюмом Нептуна.

Поділитися:

Відомий танцюрист та хореограф, учасник «Танців з зірками» Дмитро Дікусар поділився зі своїми підписниками в Instagram враженнями від участі у ще одному шоу – «Маскарад». Минулої суботи стало ясно, що саме він ховався за костюмом Нептуна. Дивіться, як це було:

Костюм Нептуна став одним з найбільш вражаючих на шоу «Маскарад». Він зшитий з темно-зеленої блискучої тканини, а голову казкового персонажа прикрашає золота корона, всіяна коштовними каміннями. Довга біла борода та біле волосся зробили образ по-справжньому таємничим, а складний пластичний грим повністю приховав обличчя справжньої зірки. Головний аксесуар Нептуна — золотий тризуб, який символізує силу і міць персонажа.

Нептун

Окрім костюма Нептуна вражаючими були і його виступи. Про це Дмитро Дікусар пише:

Тут втілилося в життя те, про що я і не мріяв... Літати!!!

Дивіться, як це було:

У своєму пості Дікусар пише слова вдячності своїй партнерці по номеру Поліні Уваровій і бажає їй сяяти. А потім додає:

Літайте, друзі мої! У мріях та наяву!

Загалом про шоу «Маскарад» Дмитро Дікусар пише, що це був найбільший виклик у його «телевізійному житті». Усього за 10 днів йому було потрібно опанувати нові навички та показати ідеальний результат. Тож Дмитро вдячний команді професіоналів, які створювали це фантастичне шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мама – мій найкращий друг», – Дмитро Дікусар ексклюзивно для «ЖВЛ» розповів про стосунки з мамою та про те, чого шукає у своїй майбутній обраниці

Дивіться фінал головного шоу суботи «Маскарад» вже цієї суботи, 6 листопада, о 20:20 на 1+1! Зовсім скоро ви побачите, хто ховається за останніми костюмами і яка ж з команд мисливців виграє у шоу.