1+1 презентує нові серії проекту «Міняю жінку»

Міняю жінку
09:30
Будні
На 1+1 стартує новий сезон проекту «Міняю жінку»

Дізнайся, чому дружина мільйонера працює прибиральницею.

Поділитися:

На 1+1 стартував новий телесезон. І вже 3 вересня о 22:45 канал покаже продовження 14 сезону улюбленого реаліті-шоу мільйонів українців – «Міняю жінку». Щосереди у прем’єрних випусках на глядачів чекають обміни, що ламають стереотипи, а учасників – бурхливі випробування новими сім’ями, які шокують своїми традиціями.

У проекті візьмуть участь проактивні відчайдухи та серйозні консерватори, іноземні мільйонери та українські емігранти, які змушені відмовляти собі в усьому. Вони будуть диктувати свої правила, миритись зі способом життя тимчасових родин та разом із глядачами проекту шукатимуть відповідь на головне питання – «У чому ж полягає справжнє щастя?» 

Перший обмін відбудеться між «попелюшкою» з Данії та  українкою з панськими забаганками. У Королівстві Данія живе заможна родина – тато Отто, мама Дарина, українка за походженням, син Даніель та песик Лаккі. Отто – справжній мільйонер, хоча не любить, коли його так називають. Він має фірму з виробництва екскаваторів та цілий автопарк дорогих автівок у власному гаражі.

Пара живе у шлюбі вже 10 років, а познайомились в інтернеті. Через мовний бар’єр Отто і Дарина спершу мало спілкувались, вони виходили на відеозв’язок та просто дивились одне на одного. Попри неймовірні статки чоловіка, Дарина багато працює – прибирає в школі. Чоловік та дружина говорять, що вони стали одне для одного подарунками долі.

Інша родина – тато Станіслав, мама Карина та маленький син Дамір – мешкає в Запоріжжі. Станіслав – приватний підприємець, займається продажем кави, Карина наразі перебуває у декретній відпустці. В українській родині, за словами подружжя, панує повна демократія та гармонія. Карина любить нічні клуби, салони краси, турботу чоловіка і гроші. У декретній відпустці та без роботи дівчині стало нудно, тож вона вирушила на пошуки пригод і нового досвіду в «Міняю жінку».

З перших днів обміну жінки будуть шоковані новини родинами. Дарина, яка до приїзду учасниці з України звільнила їй шафу для речей та підготувала окрему кімнату зі свіжою постіллю, буде неприємно здивована тим, що Карина про подібні речі геть не подумала. Гостинністю не потішить і тимчасовий чоловік Станіслав, який дозволить собі зневажливе ставлення до Дарини. А Карина, яка звикла, що чоловік виконує будь-які її бажання, не повірить власним вухам, коли Отто скаже «ні» на її прохання отримати гроші для походу в салон краси. Тимчасовий чоловік поставить їй чітку умову: «треба гроші – зароби».

Чи витримають учасниці проекту всі випробування обміну, дивіться вже сьогодні о 22:45 в реаліті «Міняю жінку» на 1+1.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

  1. На 1+1 стартує новий сезон програми «Гроші»
  2. 1+1 випустив унікальні рингтони, які ти захочеш скачати
  3. Телеканал 1+1 запускає новий проект «Життя відомих людей»

Новини по темі