Коли покажуть новий сезон Міняю Жінку: де та коли дивитися

Міняю жінку
Міняю жінку: де та коли дивитися новий 16 сезон - усі подробиці

Розповідаємо, де та коли дивитися 16 сезон Міняю жінку: дата та подробиці прем'єри

Поділитися:

На 1+1 Україна відбудеться премʼєра нового 16 сезону розважального сімейного реаліті-шоу Міняю жінку. Розповідаємо, що відомо про дату прем'єри та нові випуски проєкту.

Коли прем'єра 16 сезону Міняю жінку

Новий сезон розважального сімейного реаліті-шоу Міняю жінку стартує 6 вересня о 18:00 і виходитиме щоп'ятниці на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міняю жінку: чим закінчиться мовний конфлікт між двома родинами

Яким буде новий сезон Міняю жінку

У новому сезоні жінки отримуватимуть новий досвід, можливість переосмислити власне життя та пройти психологічну трансформацію за рахунок занурення в нове середовище. Реаліті руйнує стереотипи і упередження про сімейне життя, а також досліджує зміни суспільних норм. 

Вперше у обміні візьмуть участь сусіди, які проживали на одному сходовому майданчику і до проєкту були незнайомі один з одним. Мінятимуться життями сувора мама-поліціянтка, криптовалютниця, військовослужбовиця, викладачка у школі, син якої з перших днів повномасштабної війни пішов на фронт, спортсменка-бодібілдерка, шахтарка, бізнесвумен та навіть байкерка. У 16 сезоні героїні опанують нові для себе ролі. Так, одна з жінок вперше в житті стане донором крові, а інша навчиться керувати бойовим дроном.

Не пропустіть прем'єру нового сезону Міняю жінку 6 вересня о 18:00 на телеканалі 1+1 Україна!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міняю жінку: чи зможе українська домогосподрка навести лад в іспанській родині

 

Новини по темі