У новому випуску Міняю жінку візьме участь принципово бездітна родина

Міняю жінку
09:30
Будні
Міняю жінку 4 випуск 14 сезон: що чекає на глядачів у новому випуску
1plus1.ua

Подружжя любить грати в настільні ігри, піклується про двох собак, яких вважають своїми дітьми, і розважається в гучних компаніях друзів.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 глядачі проекту Міняю жінку на 1+1 побачать напружений і сповнений конфліктами обмін, адже учасниками нового випуску стануть багатодітна родина й принципово бездітне подружжя.

У Вінниці мешкає мама Аня, тато Олександр і троє їхніх діток. Мама працює дизайнером, а тато — контролює бригади ремонтників. Анна і Олександр розповідають, що сенс життя бачать у дітях і все роблять тільки для них, а також називають себе дуже щасливою родиною, адже в їхньому домі завжди весело й гамірно.

Інші герої проекту, Світлана і Люсін, живуть у місті Ірпінь. Пара принципово не хоче мати дітей. Таке рішення подружжя аргументує тим, що з дітьми занадто багато клопоту. За фахом Люсін  —  IT-фахівець, але вже 2 роки він не може знайти роботу, тож займається хатнім господарством. Світлана теж домогосподарка. Подружжя любить грати в настільні ігри, піклується про двох собак, яких вважають своїми дітьми, і розважається в гучних компаніях друзів.

Мама Анна вирушить в Ірпінь разом зі своїм найменшим сином, не бажаючи залишати його без свого піклування. Головні конфлікти в обох сім’ях будуть виникати саме через дітей. В Ірпіні Анні робитимуть зауваження через недостатньо турботливе ставлення до собак, а Світлана у Вінниці залишатиме тимчасових доньку й сина майже без нагляду, гуляючи в парку.

Чи зможуть сім’ї прийняти нові правила й залагодити конфлікти, дивіться сьогодні о 21:45 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міняю жінку відбудеться неочікуваний бразильсько-український обмін

Новини по темі