У Міняю жінку відбудеться неочікуваний бразильсько-український обмін

Міняю жінку
09:30
Будні
У новому випуску «Міняю жінку» відбудеться неочікуваний бразильсько-український обмін
Фото: unsplash.com/@ckturistando

Дивіться реаліті-шоу сьогодні о 21.45.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 глядачі 1+1 побачать новий випуск 14-го сезону Міняю жінку. Другими половинками обміняються традиційна українська родина та одностатева сім’я бразильців.

В Україні мешкають мама Тетяна, тато Олександр та двоє їхніх діток. Жінка перебуває в декретній відпустці, а раніше працювала на хлібному заводі. Чоловік працює зварювальником і понад усе обожнює доньку. За словами Тетяни, Олександр зовсім не приділяє уваги сину та й по господарству нічим не допомагає. Жінка доглядає дітей, водить їх на гуртки, готує їсти й тримає образу на чоловіка, адже він її просто не помічає.

Сім’я бразильців — представники сексуальних меншин. Педро й Жандерсон мають трьох діток, про яких дуже турбуються. Чоловіки підтримують ідеально чистоту  й гармонійну атмосферу в будинку.

До України вирушив дантист Жандерсон. Українська родина живе менш заможно, ніж він і Педро, але чоловіка це не збентежило. Він хотів швидше познайомитись із дітьми. Тато Олександр був відверто шокований, побачивши в будинку чоловіка, а от син і донька відреагували цілком спокійно. Атмосфера в домі була напруженою, тому незрозуміло, чи зможе Олександр змиритись із таким обміном і три дні жити за правилами Жандерсона. Тетяна, поспілкувавшись із тимчасовим чоловіком, була до сліз зворушена його розповіддю про побут і стосунки в родині, хоч свого здивування від такого обміну теж приховати не могла. Чи зможуть родини прийняти погляди й правила тимчасових других половинок, глядачі «1+1» дізнаються вже сьогодні.

Новини по темі