Остання серія «Моя улюблена Страшко»: актори Артур Логай та Дар’я Баріхашвілі ексклюзивно поділилися враженнями від зйомок

Актори Артур Логай та Дар’я Баріхашвілі поділилися враженнями від зйомок серіалу «Моя улюблена Страшко»: ексклюзивно у «Твоєму дні»

Актори серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай та Дар’я Баріхашвілі поділилися враженнями від спільної роботи.

Поділитися:

Актори серіалу «Моя улюблена Страшко» Артур Логай та Дар’я Баріхашвілі сьогодні завітали у шоу «Твій день». Вони поділилися враженнями від роботи над серіалом, останню серію якого глядачі побачать вже сьогодні о 20:45 на 1+1.

Ведучі шоу «Твій день» запитали у акторів, яким буде фінал серіалу «Моя улюблена Страшко»? Артур Логай, який зіграв Андрія, пожартував:

У фіналі буде кінець. А якщо серйозно, вмикайте телевізори о 20:45 і ви все побачите. Буде цікаво, інтригуюче. Після перегляду останньої серії вам буде тепло на душі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "50 відтінків сірого" на паркеті "Танців з зірками": пристрасний танець Артура Логая, зірки серіалу "Моя улюблена Страшко", з двома партнерками

Не розкрила карти і Дар’я Баріхашвілі, яка втілила на екрані Яніну. Вона не розповіла, чим же закінчиться історія Макса і Насті, які у вчорашній серії пристрасно поцілувалися. Проте Дар’я зізналася:

Коли я озвучувала свою героїню в останній серії, я розплакалася. Ми всі, вся команда, що працювала над серіалом, дуже одне одного полюбили. На знімальному майданчику була сімейна атмосфера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІНТЕРВ'Ю. Зірка серіалу «Моя улюблена Страшко» Дар’я Баріхашвілі: «Я вірю в жіночу дружбу. Так, як жінка може зрозуміти жінку, її ніколи не зрозуміє жоден чоловік»

Над серіалом «Моя улюблена Страшко» працювали 9 місяців: з січня по вересень 2021 року. Ведучі «Твого дня» запитали у Дар’ї та Артура, чого їх навчила ця робота? Дар’я відповіла, що навчилася ходити на підборах, бо в буденному житті абсолютно цього не робить. А Артур розповів, що схуд на 10 кг. На початку зйомок колеги навіть трішечки підсміювалися з нього за великі щоки.

Дивіться сьогодні о 20:45 на 1+1 останню серію «Моя улюблена Страшко». Вже скоро ви нарешті дізнаєтеся, чим же закінчиться історія Насті та Макса? Дивіться, як актори Ірина Поплавська та Олександр Соколов розповіли про зйомки та стосунки у реальному житті: