Неля Шовкопляс долучилася до флешмобу #ХтоСказав

Неля Шовкопляс долучилася до флешмобу #хтосказав
1plus1.ua

Ведуча Сніданку з 1+1 розповіла, що для неї означає жіноча краса

Поділитися:

Напередодні прем'єри шоу Модель XL продовжує набирати обертів флешмоб #ХтоСказав. Усе почалося з того, що відомі українські чоловіки – Влад Яма, Юрій Горбунов, Сергій Бабкін, Олександр Попов, Андре Тан, Руслан Сенічкін та Єгор Гордєєв – висловили свої думки щодо жіночої краси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-символи 1+1 розповіли, які жінки їх приваблюють

Крім того, у соціальних мережах 1+1 поширювалися зображення із висловами #Хто сказав вірити вагам, а не очам коханого, #Хто сказав витрачати час на дієти, а не на кохання та інші мотивуючі висловлювання. Це надихнуло користувачів соцмереж поділитися власними історіями того, як вони навчилися любити себе такими, якими вони є, попри все.

Ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс долучилася до флешмобу #ХтоСказав. Неля підтримала усіх пишнотілих красунь і поділилася особистими думками щодо привабливості кожної жінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс: «Лише зараз я дозволяю собі бути собою»

Хто сказав, що жіночність вимірюється кілограмами? Жіночність вимірюється блиском в очах, теплотою душі, відкритим серцем і неймовірною жагою до життя! А ще любов'ю до себе - єдиної і неповторної! - підписала світлину Неля.

Зіркова ведуча також додала, що кожній жінці варто любити себе та піклуватися про своє здоров'я, і тоді вона стане прикладом жіночності. Не варто старатися бути схожим на когось, адже важливо бути неповторною та особливою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судді Модель XL розповіли, чим учасниці здивували їх найбільше