Переможниця Модель XL стане обличчям нового бренду Андре Тана

Судді нового реаліті на 1+1 прокоментували свою участь у проекті.

Поділитися:

Модель XL, що цього жовтня стартує на 1+1, – реаліті про дівчат, які мають некласичні для модельного бізнесу параметри. У кастингу на проект взяли участь понад 2 тис. дівчат із пишними формами, однак пройти далі пощастило декільком десяткам.

Членами журі проекту стали ведуча Катерина Осадча, дизайнер Андре Тан, суддя «Танці з зірками» Влад Яма та модель плюс-сайз з Латвії Тетяна Мацкевич.

Катерина Осадча розповіла, на що зважали тренери на кастингу, обираючи майбутніх претенденток на перемогу: 

«Ми на кастингах зважали на те, як дівчата вміють подати себе, як вони володіють власним тілом, чи вони не соромляться своїх форм та чи вміють презентувати себе найліпшим чином».

Я людина, яка має досвід у класичному модельному бізнесі, тому дуже вимоглива до всіх нюансів. Модель потребує уваги до всього. Модель XL має бути підтягнутою, з красивими формами, - вважає Катерина Осадча.

Андре Тан не лише судить дівчат, й а шукає серед них майбутню зірку українського модельного бізнесу. Учасницям проекту доведеться пройти цікаві та складні випробування, щоб отримати головний приз – стати обличчям першої колекції Андре Тана для дівчат з формами «A.Tan+» та прикрасити обкладинку популярного глянцевого журналу Cosmopolitan.

У цьому проекті я хочу знайти обличчя для свого нового бренду для дівчат із пишними формами  «А.Tan +». Переможниця стане його амбасадором і отримає масштабну рекламну кампанію. Вона буде на бігбордах по всій Україні, - розповів Андре Тан.

«Епоха будь-яких стандартів давно минула. Головне, що тепер має значення - це харизма, бажання і характер, а ще справа, яку ти робиш, а не параметри твого тіла. Проект Модель XL повністю відображає ці тренди. Ми із задоволенням покажемо і розповімо на сторінках нашого журналу про переможницю. На обкладинці українського Cosmopolitan вже були пишнотілі красуні - і Ешлі Грехем, і Ребел Вілсон. Але це закордонні зірки, а українська модель плюс-сайз вперше стане героїнею номеру», - говорить головний редактор Cosmopolitan Олександра Буринська.

Член журі проекту Влад Яма розповів, що цікаві випробування на проекті допоможуть учасницям отримати необхідні для моделі навички:

«У цьому проекті ми нагадуємо і допомагаємо дівчатам повірити, що вони красиві, незалежно від параметрів. Під час випробувань ми направляємо їх, даємо уроки, допомагаємо навчитися вести себе в кадрі, дефілювати».

Тетяна Мацкевич зізнаєтеся, що хвилюється за новоспечених моделей, адже пам’ятає свої починання в цьому бізнесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відома у світі модель plus size знялася для українського глянцю

Більшість дівчат прийшли дуже зажатими, невпевненими в собі. Тепер у дефіле помітно, що вони розкриваються, вірять у себе, уже навіть голову тримають вище, - поділилася Тетяна Мацкевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке бодішеймінг і чому це погано

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уперше на подіум Ukrainian Fashion Week вийшли моделі plus-size