Переможниця Модель XL з’явилася на обкладинці знаного глянцю

Переможниця Модель XL Наталка Петрик прикрасила обкладинку журналу Elle

Фотосесія пройшла у Парижі.

Поділитися:

Наталка Петрик, переможниця другого сезону Модель XL на телеканалі 1+1, отримала довгоочікуваний подарунок проекту та з’явилася на обкладинці глянцевого видання Elle. У відвертому інтерв’ю дівчина розповіла про своє життя до кар’єри моделі, нові стандарти краси та плани на майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «У мене було передчуття, що перемога вислизне з моїх рук», – Наталка Петрик

Наталка зізналася, що в юності була дуже сором’язливою, і у своєму рідному місті багато часу проводила в компанії церковнослужителів, але з переїздом до великого міста її життя кардинально змінилося:

«У Добромилі я багато спілкувалася з монахами, нікуди не ходила гуляти. В одинадцятому класі думала про те, чи взагалі нормально мати таку зовнішність, як в мене була. Але у Львові все змінилося. Я вперше побачила наскільки вільно себе поводила молодь і також зрозуміла, що життя набагато яскравіше, ніж я думала. Пам’ятаю, що тато завжди мені говорив не зв’язуватися із поганими компаніями, тому я жартома йому зізналася, що  вирішила стати їх лідером», — розповіла Наталка.

Також переможниця проекту поділилася із читачами історією, яка трапилася з нею, після якої вона змінила своє ставлення до себе:

«Я колись влаштувалася на роботу до свого молодшого брата, і він звернув мою увагу на його колегу. Вона за параметрами була пишнішою за мене, але сяяла так, що навколо неї всі хлопці та дівчата постійно крутилися. У той момент у мене в голові ніби все перевернулося. Адже в гуртожитку я з макіяжем навіть спати лягала, але з часом зрозуміла, що набагато крутіше бігати в кедах, джинсах і валятися влітку на газоні», — поділилася згадками Наталка.

Варто зазначити, що Наталка Петрик стала першою моделлю плюс-сайз в Україні, яка прикрасила обкладинку журналу Elle. А український дизайнер та суддя проекту Модель XL Андре Тан підібрав для дівчини понад 40 образів для фотосесії, яка відбувалася на даху паризького будинку. Головним стилістом зйомки став майстер, який створював образи для Бейонсе та Міли Йовович.

Нагадаємо, поїздка у столицю моди Париж та обкладинка глянцевого журналу Elle стали головними призами другого сезону проекту Модель XL телеканалу 1+1, за який змагалися пишні красуні впродовж кількох місяців. Судді проекту Тетяна Мацкевич, Катерина Осадча, Богдан Юсипчук та Андре Тан ретельно обирали переможницю серед сотень охочих, які прийшли на кастинг, щоб змінити уявлення українців про красу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марія Павлюк чарує вау-образами (знімки з нової фотосесії)