10 цікавих фактів про зірку серіалу Моє чуже життя Езгі Асароглу

Біографія та особисте життя популярної турецької акторки.

Поділитися:

Зовсім скоро на 1+1 стартує прем’єра нового турецького серіалу Моє чуже життя. В основі стрічки - історія дівчини Бахар, яка народилась у віддаленій турецькій провінції, а виросла в Стамбулі в бідній сім'ї й ніколи не знала своїх справжніх батьків. Багато років тому їх - Мехмета й Хасрет - розлучили рідні, не давши згоди на шлюб. Рідний дідусь через кілька хвилин після народження онучки віддав її на виховання чужим людям. Минули роки, і батько Бахар дізнається, що в нього є донька, яка живе в незаможній родині і навіть не здогадується, що є спадкоємицею величезного статку.

Втілилась у роль головної героїні Бахар популярна акторка Езгі Асароглу. Аби познайомити вас ближче, ми підготували добірку із 10-ти цікавих фактів про турецьку красуню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні герої Моє чуже життя зустрічались в реальному житті

1. 31-річна акторка народилася у місті Ізмір. Дівчина здобула освіту в університеті мистецтв у Стамбулі. 

Фото: facebook.com/asarogluezgi

2. Першими помітили талант майбутньої зірки телевізійники. Згодом Езгі почала зніматися на телебаченні. 

3. Першими роботами акторки були реклами газованих напоїв, мобільних телефонів, косметики та ін.

4. Езгі вирізняється з-поміж інших своєю рішучістю та цілеспрямованістю. Дівчина ніколи не відмовлялась від будь-яких подарунків долі і змогла досягнути омріяного успіху. 

Фото: Aytekin Yalçın, ezgiasaroglu.com 

5. Першим серйозним кінодосвідом акторки стали зйомки у серіалі «1001 ніч». Тоді їй було 17. Після успіху стрічки Езгі почали запрошувати на інші ролі. 

6. Кінострічка «Один момент свободи», у якій знімалась Езгі, отримала 29 нагород на батьківщині та була номінована на Оскар. 

7. Серіал Моє чуже життя був представленим на Каннському кінофестивалі у 2016 році. Головні герої Керемджем Дурук та Езгі Асароглу відвідали подію разом. 

8. Езгі та Керемджем зустрічалися у реальному житті. Однак вже через пів року ЗМІ писали про те, що пара розійшлась. У майбутньому на них чекала ще одна спільна зйомка у новому турецькому серіалі, але Езгі відмовилась від ролі, аби не бачитися з екс-бойфрендом.

9. Нині Езгі отримує нові пропозиції від режисерів та продовжує навчатись. Акторка хоче отримати ступінь бакалавра з культурної антропології. 

10. Акторка також продовжує роботу моделі і фотографується для відомих глянців.  

Фото: Aytekin Yalçın, ezgiasaroglu.com 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже новий турецький серіал Моє чуже життя