Халюк та Сельчук Байрактари у проєкті "Мосейчук+": дивіться новий випуск програми (відео)

Мосейчук+
Мосейчук + брати Байрактари —  дивіться на 1+1

Не пропустіть новий випуск авторської програми Наталії Мосейчук з братами Байрактарами.

Поділитися:

Цієї пʼятниці, 21 липня, о 21:40 "1+1 Україна" покаже новий випуск "Мосейчук+", авторського проєкту Наталії Мосейчук. На глядачів чекають відверті історії про тих людей, які впливають на долю нашої країни, які своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми були готові до того, що росіяни вдарять по Каховській ГЕС", — розповів Віталій Кім в проєкті "Мосейчук+"

Героями нового випуску авторського проєкту Наталії Мосейчук стали брати Халюк та Сельчук Байрактари. Безпілотні літальні апарати їхньої компанії Baykar широко використовуються українськими захисниками для боротьби з російською агресією. Команда ведучої стала першою, кому показали іспити безпілотного винищувача Kızılelma з українським двигуном, який може зробити революцію в авіаційному бою. У фільмі під назвою "Байрактар - Крила Легенди" глядачі дізнаються:

  • чому Халюк та Сельчук Байрактари обрали дружбу з Україною, а не російські гроші;
  • як проходять випробовування "Байрактарів";
  • які подарунки з України зберігаються в офісі “Байкар”;
  • яке майбутнє очікує БПЛА та де ще можна використовувати безпілотники, окрім війни.

Дивіться повний випуск "Мосейчук+" —  "Байрактар - Крила Легенди" на сайті 1+1: 

Не пропустіть програму "Мосейчук+" щоп'ятниці о 21:30 на телеканалі "1+1 Україна". Нагадуємо, повні випуски програми також можна дивитися на сайті 1+1, YouTube каналі Наталії Мосейчук, на сайті та YouTube каналі ТСН, 1+1 video та Київстар ТБ.

Новини по темі