"Мосейчук+": дивіться другий випуск програми (відео)

Мосейчук+
Другий випуск програми Мосейчук+ - дивитися на 1+1

Не пропустіть!

Поділитися:

16 червня, у п'ятницю, о 21:30 на телеканалі "1+1 Україна" можна побачити другий випуск програми "Мосейчук+" - авторського проєкту ведучої Наталії Мосейчук. У новому проєкті на глядачів чекають відверті історії про українців - людей, які впливають на долю нашої країни, які своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому випуску програми «Мосейчук+» покажуть, як військові проходять реабілітацію після втрати кінцівок

У другому випуску ведуча “1+1 Україна” відвідає Львів - місто, яке з початком повномасштабного вторгнення стало всеукраїнським гуманітарним та медичним хабом. Після 24 лютого воно прийняло понад 5 мільйонів людей. Наталія Мосейчук поспілкується з блогером Андрієм Шамановським, який за допомогою тік-ток займається популяризацією української мови. Вони обговорять перехід на українську мову. Також мер Львова Андрій Садовий в розмові з Наталією Мосейчук розповість, як місто готувалось до повномасштабного вторгнення, про те, чому питає поради в молоді та підтримку Заходу зараз.

Дивіться повний випуск "Мосейчук+" на сайті 1+1: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖПро одну з найважчих травм для військових і медицину в майбутньому: головний лікар лікарні імені Мечникова в “Мосейчук+” розповів про роботу медиків під час війни

Не пропустіть програму "Мосейчук+" щоп'ятниці о 21:30 на телеканалі "1+1 Україна". Нагадуємо, повні випуски програми також можна дивитися на сайті 1+1, YouTube каналі Наталії Мосейчук, на сайті та YouTube каналі ТСН, 1+1 video та Київстар ТБ.

Новини по темі