У новому випуску програми «Мосейчук+» покажуть, як військові проходять реабілітацію після втрати кінцівок

Мосейчук+
У новому випуску Мосейчук+ Наталія Мосейчук відвідає Львів і покаже, як військові проходять реабілітацію (відео) - 1+1

Наталія Мосейчук відвідає Львів - місто, яке з початком повномасштабного вторгнення стало всеукраїнським гуманітарним та медичним хабом.

Поділитися:

Цієї пʼятниці, 16 червня, о 21:30 «1+1 Україна» покаже другий випуск «Мосейчук+» авторського проєкту Наталії Мосейчук. На глядачів чекають відверті історії про українців - людей, які впливають на долю нашої країни, які своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє. Проєкт можна подивитись також на YouTube-каналі Наталії Мосейчук та платформі Київстар ТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Стає страшно", — головний лікар лікарні імені Мечникова Сергій Риженко в проєкті "Мосейчук+" розповів, як важко говорити про смерть військових рідним

У другому випуску ведуча «1+1 Україна» відвідає Львів - місто, яке з початком повномасштабного вторгнення стало всеукраїнським гуманітарним та медичним хабом. Після 24 лютого воно прийняло понад 5 мільйонів людей. Наталія Мосейчук поспілкується з блогером Андрієм Шамановським, який за допомогою тік-ток займається популяризацією української мови. Вони обговорять перехід на українську мову. Також мер Львова Андрій Садовий в розмові з Наталією Мосейчук розповість, як місто готувалось до повномасштабного вторгнення, про те, чому питає поради в молоді та підтримку Заходу зараз.

Відвідає ведуча «1+1 Україна” і найсучасніший реабілітаційний центр Unbroken, де допомагають постраждалим військовим та цивільним внаслідок війни. Одним з основних напрямків є реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Тут не тільки встановлюють протези, а і виготовляють. Пацієнти проходять реабілітацію на сучасних тренажерах, один з яких виготовлено з металу останньої партії «Азовсталі». Під час свого візиту Наталія Мосейчук поспілкується з військовими, які зараз перебувають на реабілітації. Вони розкажуть, як проходить відновлення, і про головні питання, які обговорюють між собою.

«Наприклад, знайомляться 3 військових, в яких ампутації кінцівок. Тема номер один, звідки ти і як отримав поранення. Друга тема найболючіша, і який приділяється найбільша увага - це фантомні болі. Третя тема, чи збираєшся повертатись на передову», - поділився один з бійців, який зараз на реабілітації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я би сказала, що це місце болю та надії", — Наталія Мосейчук розкрила подробиці прем'єрного випуску свого авторського проєкту

Як проходить у військових реабілітація після втрати кінцівок і встановлення протезу, про уроки історії, які маємо вивчити, і відповідь на питання, як жити поруч з тими, хто ще нещодавно мав зовсім іншу точку зору - дивіться у новому випуску «Мосейчук+», 16 червня, о 21:30 на телеканалі «1+1 Україна».

Нагадаємо, для того, аби «1+1 Україна» був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому «1+1 Україна» через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі