Віталій Кім у проєкті "Мосейчук+": дивіться третій випуск програми (відео)

Мосейчук+
Третій випуск програми Мосейчук+ - дивитися на 1+1

Не пропустіть третій випуск програми "Мосейчук+" з Віталієм Кімом.

Поділитися:

7 липня, у п'ятницю, о 21:30 на телеканалі "1+1 Україна" можна побачити третій випуск програми "Мосейчук+" - авторського проєкту ведучої Наталії Мосейчук. У новому проєкті на глядачів чекають відверті історії про українців - людей, які впливають на долю нашої країни, які своїми вчинками рухають країну вперед та визначають її майбутнє. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У новому випуску “Мосейчук+” Віталій Кім розповість, як окупанти намагалися з ним домовитись про здачу Миколаєва

У третьому випуску ведуча “1+1 Україна” вперше відвідає Миколаїв - місто-герой, яке стало справжньою неприступною фортецею на шляху російських загарбників під час повномасштабного вторгнення. Зйомка епізоду відбувалась наступного дня після підриву Каховської ГЕС. Глядачі побачать ексклюзивні кадри з наради в Миколаївській ОВА та засідання штабу Снігурівської територіальної громади в перші дні після підриву Каховської ГЕС, екскурсію недобудованим ракетним крейсером «Україна», який є близнюком затопленої “Москви” та інтервʼю з тими, завдяки кому вдалось втримати місто від російської навали - головою Миколаївської ОВА Віталієм Кімом, генералом Дмитром Марченком, полковником СБУ Романом Костенком.

Дивіться повний випуск "Мосейчук+" на сайті 1+1: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Найскладніше, що може бути — це використання хімічної або ядерної зброї", — Андрій Садовий у проєкті "Мосейчук+"

Не пропустіть програму "Мосейчук+" щоп'ятниці о 21:30 на телеканалі "1+1 Україна". Нагадуємо, повні випуски програми також можна дивитися на сайті 1+1, YouTube каналі Наталії Мосейчук, на сайті та YouTube каналі ТСН, 1+1 video та Київстар ТБ.

Новини по темі