На ножах: як змінився кафе-бар Конто після візиту Фреймут та Борисова

Ольга Фреймут та Дмитро Борисов перетворили понурий кафе-бар Конто на затишний український заклад.

Поділитися:

У сьомому епізоді реаліті-шоу На ножах ведуча Ольга Фреймут і експерт-ресторатор Діма Борисов рятували київське кафе Конто.

Постійні суперечки між власниками, погане обслуговування та антисанітарія на кухні наближали кафе до банкрутства та повною втрати довіри відвідувачів.

Експерти На ножах вирішили змінити не лише концепцію закладу, а й налагодити стосунки у колективі. Дизайнери перетворил понурий кафе-бар на колоритний український заклад Макітра.

Зустрічатися з Ольгою Фреймут та Дмитром Борисовим власники колишнього кафе-бару Конто прийшли усією родиною. Найбільше вони хвилювалися за нову назву закладу.

Шеф-кухар Леся, яка зникла у найскладніші для закладу часи, також з'явилася на відкриття. Незважаючи на зраду шеф-кухаря, її радо прийняли в команду.

Я вважаю, що потрібно забути минуле і почати нове життя, - порадила колективу Ольга Фреймут.

У кафе, яке вже не мало майбутнього, з'явилися предмети інтер'єру в українському стилі: діжки, подушки з українською вишивкою, багато живих квітів.

Експерти На ножах розділили простір ресторану на дві зони, прибрали жахливі грати на вікнах. Дизайнери вирішили нагадати родині, що потрібно діяти злагоджено. Вони прикрасили стіни сімейними фотографіями.

Ольга Фреймут та Дмитро Борисов зуміли розгледіти сильні сторони закладу і повністю переробили меню. Із 18 сторінок меню перетворилося на зрозумілий перелік страв.

Власники вже нової Макітри залишилися неймовірно задоволеними новим інтер'єром, меню та затишною атмосферою.

Дивіться чарівні перетворення закладів руками Ольги Фреймут та Дмитра Борисова щовівторка о 22:00 на каналі 1+1.