Ольга Сумська перевершила шеф-кухаря київського ресторану

Ольга Сумська перевершила шеф-кухаря київського ресторану
fb/osumska

Актриса провела майстер-клас працівникам столичного ресторану.

Поділитися:

Ольга Фреймут вагітна втретєУ минулому випуск реаліті «На ножах» ведуча Ольга Фреймут, кращий ресторатор України Діма Борисов і дизайнери брати Юдіни прийшли на допомогу київському ресторану «Казка», історія якого почалася ще 50 років тому.

Власниці ресторану Галині допомагає вести бізнес її син Олександр, проте між ними часто виникають конфлікти. Протистояння матері та сина навіть розкололо колектив на два табори.

Щоб допомогти сім'ї порузумітися та успішно вести бізнес, команда «На ножах» влаштувала для власників ресторану «Казка» справжнє випробування. Вперше в історії «На ножах» ведучі запросили героїв програми до кафе телеканалу «1+1».  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діма Борисов розкрив секрет, як формуються ціни в ресторанах

Завданням Олександра було підготувати фуршетне меню для зірок каналу «1+1», серед яких були Ольга Сумська та її чоловік Віталій Борисюк, Олександр Попов та інші.

Діма Борисов показав Олександру, який вигляд повинні мати страви, проте ресторатору так і не вдалося правильно розподілити роботу в колективі. Через дві години метушні на кухні працівники ресторану «Казка» так і не винесли жодної страви.

Я працюю в «Казці» 16 років. Мені вперше було соромно, що таке трапилося, – зізнається офіціант.

Щоб врятувати вечір від провалу та таки нагодувати зірок «1+1», за справу взявся Діма Борисов. Ведучий «На ножах» провів майстер-клас і вже за 20 хв, популярні актори та ведучі смакували смачними канапки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Діма Борисов зробив неочікуваний подарунок героїні «На ножах»

Ольга Сумська вирішила з'ясувати, чому ж працівника ресторану не впоралися зі своїм завданням, і заглянула на кухню, де працювали кухарі. 

Я за 1,5 год. могла сама нагодувати всіх гостей, – сказала Ольга Сумська.

Незважаючи на те, що вечеря так і не відбулася. Зірки «1+1» підбадьорили команду ресторану «Казка» та запевнили, що Діма Борисов, Ольга Фреймут і брати Юдіни допоможуть закладу стати кращим і успішнішим.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, як змінився ресторан «Казка» після візиту команди «На ножах».