Рецепти Дмитра Борисова: Млинці з чорнилом каракатиці

У сьомому випуску На ножах Дмитро Борисов навчив готувати млинці з чорнилом каракатиці.

Поділитися:

У сьомому епізоді реаліті-шоу На ножах Ольга Фреймут і Дмитро Борисов перетворили понурий бар Конто в атмосферне українське кафе Макітра.

Експерти На ножах змінили не лише інтер’єр закладу, а й меню. Ресторатор Дмитро Борисов показав кухарю нового закладу Макітра, як перетворити звичайні страви на гастрономічні шедеври.

Дмитро Борисов запропонував приготувати млинці з чорнилом каракатиці.

Інгредієнти (на 4 порції):

150 г свіжого лосося

500 г борошна

1 л молока

20 г чорнила каракатиці

2 яйця

1 лимон

сіль

цукор за смаком

Спосіб приготування:

  1. Лосось потрібно посолити (краще використовувати крупну сіль), збризнути лимонним соком, додати цукор за смаком. Залишити маринуватися на 10 хвилин.

  2. Замісіть тісто на млинці та додайте чорнила каракатиці.

  3. Підсмажте тоненько млинці, загорніть маринований лосось.

Ви можете пофантазувати зі способом подачі млинців, адже вони будуть виглядати надзвичайно як цілі, так і розрізані у вигляді суші.

Такою стравою ви безсумнівно здивуєте гостей. Смачного!