Рецепти Дмитра Борисова: Млинці з чорнилом каракатиці
У сьомому випуску На ножах Дмитро Борисов навчив готувати млинці з чорнилом каракатиці.
У сьомому епізоді реаліті-шоу На ножах Ольга Фреймут і Дмитро Борисов перетворили понурий бар Конто в атмосферне українське кафе Макітра.
Експерти На ножах змінили не лише інтер’єр закладу, а й меню. Ресторатор Дмитро Борисов показав кухарю нового закладу Макітра, як перетворити звичайні страви на гастрономічні шедеври.
Дмитро Борисов запропонував приготувати млинці з чорнилом каракатиці.
Інгредієнти (на 4 порції):
150 г свіжого лосося
500 г борошна
1 л молока
20 г чорнила каракатиці
2 яйця
1 лимон
сіль
цукор за смаком
Спосіб приготування:
-
Лосось потрібно посолити (краще використовувати крупну сіль), збризнути лимонним соком, додати цукор за смаком. Залишити маринуватися на 10 хвилин.
-
Замісіть тісто на млинці та додайте чорнила каракатиці.
-
Підсмажте тоненько млинці, загорніть маринований лосось.
Ви можете пофантазувати зі способом подачі млинців, адже вони будуть виглядати надзвичайно як цілі, так і розрізані у вигляді суші.
Такою стравою ви безсумнівно здивуєте гостей. Смачного!