Наші пані у Варшаві: Людмила Барбір розповіла, якою повинна бути успішна сучасна жінка

Під час дублювання серіалу Людмилу Барбір обурила поведінка наївної героїні, яка засліплена коханням.

Поділитися:

Відомі українські ведучі та актриси озвучили серіал Наші Пані у Варшаві13 червня о 21:30 на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра нового серіалу Наші пані у Варшаві.

За сюжетом серіалу чотири українські дівчини їдуть до Європи в пошуках кращого життя.

Телеведуча Людмила Барбір озвучила одну з головних героїнь – Олю, яка їде в Польщу за бажанням свого хлопця.

Поведінка Олі в перших серіях – непритаманна мені. Мене обурює, коли вона падає на коліна та готова абсолютно на все, аби втримати біля себе хлопця, – каже Людмила Барбір.

За словами ведучої 1+1, під час дублювання Наші пані у Варшаві для неї було найскладніше віднайти в собі наївність юної дівчини, яка засліплена коханням.

Оля ще не до кінця усвідомлює свою жіночу сутність. Вона не знає, чого хоче від життя. Дівчина повністю розтворилася у коханні. На жаль, їй трапився не той чоловік. Заради нього вона готова забути про себе, їхати в Польщу, аби заробляти гроші для нього, – розповідає ведуча.

Людмила Барбір стверджує, що сучасна українка – це жінка, яка не зраджує своїм мріям, вона швидко рухається і грамотно керує часом.

Моя героїня на шляху до цього. Нехай глядачі самі прогнозують, якою особистістю вона сформується, – каже ведуча 1+1.

Людмила Барбір переконує, що Наші пані у Варшаві – це особливий телепродукт, який створили поляки.

Вмикайте телевізор! Дуже цікаво подивитися, як поляки бачать нас. Наші пані у Варшаві – це можливість глянути на себе з іншого боку.

Канал 1+1 показав промо-ролик серіалу Наші пані у ВаршавіУ серіалі чотири українки з легкістю і гідністю долають різноманітні, часом досить нелегкі, життєві ситуації.

Окрім Людмили Барбір, головних героїнь озвучили відомі українські ведучі та актриси – Ольга Фреймут, Лілія Ребрик і Ольга Сумська.

Серіал Наші пані у Варшаві став одним з найпопулярніших продуктів на польському телебаченні.

Дивіться Наші пані у Варшаві з понеділка по четвер о 21:30.