10 головних кінопрем'єр зими

Насолоджуйтесь переглядом дивовижних кінострічок

Поділитися:

У зимові вечори кортить переглянути неймовірний фільм, який захопить всю увагу із перших хвилин. Зима багата на кінопрем’єри, тому ми вирішили зробити для Вас добірку найцікавіших та найочікуваніших фільмів зими, що зроблять ваш вечір дивовижним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів від героїв улюблених мультфільмів

«Кіборги», 6 грудня

Художній фільм талановитого актора, учасника Танців з зірками Ахтема Сеітаблаєва розповість про оборону Донецького аеропорту під час війни на Донбасі. Один із добровольців із позивним «Мажор» намагається зрозуміти свою роль та місію у війні, а також у тому, яке майбутнє чекає на Україну.

«Бунтар у житі», 7 грудня

Фільм розповість про життя всесвітньо відомого письменника Джерома Селінджера. Молодий Джером шукає себе у великому місті Нью-Йорк. Скоро він закохується у громадську діячку Оону О'Ніл. Пізніше Джером потрапляє на фронт під час Другої світової і всі свої переживання записує та згодом втілює у найвідомішій книзі «Бунтар у житі».

«Дихай», 7 грудня

Робін зустрів Діану на вечірці і одразу зрозумів, що це кохання із першого погляду. У 28 років Робін захворів і тепер не відчуває свого тіла нижче шиї. Однак Діана обіцяє ніколи не покидати коханого і робить все для того, щоб він продовжував жити. Діана сподівається, що її коханий стане на ноги, адже для їх кохання немає нічого неможливого.

«Зоряні війни», 14 грудня

Епосі джедаїв прийшов кінець, і залишився лише один воїн – Люк Скайвокер. Рей повинна зустрітися з ним і показати свою силу. Саме Люк навчить її направляти усі свої можливості у правильне русло. Кайло Рен - заклятий ворог дівчини, отримав високу посаду в Ордені. Такі високі амбіції хлопець справді отримав від свого предка Дарта Вейдера. У чиїх руках опинеться доля Галактики - не пропустіть у новій частині пригодницького фільму Зоряні війни.

«Вікторія і Абдул», 14 грудня

Вікторія стала королевою Великобританії у 18. Дівчина закохалася в одного із підданих - східного красеня Абдула. Після того, як між ними зав’язалися любовні стосунки, Абдул став ще впливовішою людиною. Йому заздрили та навколо їх пари плели багато інтриг. Якими насправді були відносини Вікторії та Абдула - дізнайтеся у новому фільмі.

«Джуманджи-2», 20 грудня

У першій частині фільму глядачі дізналися, що існує чудернацька гра, що здатна перенести гравців в інший світ, де гуляють дикі тварини та різноманітні дивні істоти. Вийти з гри не так просто, адже можна ненароком взяти із собою негативного персонажа. Які пригоди чекають на наших героїв - дізнайтеся у новій частині кінострічки.

«Фердинанд», 21 грудня

Мультфільм розповідає історію найдобрішого бика у світі на ім’я Фердинанд. Він має безліч сил та виглядає дуже мужньо, однак із дитинства мав потяг до ніжності та романтики.Він полюбляє сидіти на поляні та роздивлятися рослинки. Фердинанда обрали для участі в боях в Мадриді, і він відчуває, що це абсолютно не його. Як залишитися собою у непростій битві? Озвучив головного героя ведучий Голосу. Діти Юрій Горбунов. 

«Мій герой – бик-романтик Фердинанд, який, як шекспірівський Гамлет, переріс свій час! Це мирна тварина, яка не розуміє, для чого битися, якщо життя прекрасне і можна жити у мирі та злагоді! Обов’язково сходіть у кінотеатри всією родиною», - каже Юрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов озвучив головного героя мультфільму від 20th Сentury Fox

«Дуже погані матусі-2», 28 грудня

Напередодні Різдва три матусі вирішили кинути виклик традиціям і зруйнувати усі стереотипи. Замість того, щоб робити покупки, готуватися до новорічних свят та шукати подарунки рідним, дівчата вирішують влаштувати незабутню вечірку.

«Вбивство священного оленя», 28 грудня

Симпатичний лікар-хірург Стівен хоче усиновити хлопчика, чиї батьки розлучилися. Однак хлопчик інколи поводить себе дуже дивно. Його вчинки можуть зруйнувати ідеальне життя Стівена, і чоловік буде змушений піти на рішучі жертви.

«Свінгери», 1 січня 

Вчительку англійської мови Свєту, яку зіграла співчака і екс-модель Playboy Дар’я Астаф’єва, залишив коханець роздягнутою на балконі. Симпатичний сусід рятує дівчину від холоду та відчаю. Цю роль Даша Астаф’єва вважає найвідвертішою у своєму житті, і не через постільні сцени чи оголення, а тому, що вперше у фільмі їй довелося оголити душу та почуття, адже історія і діалоги героїв глибоко торкнули її особисто. Один з найяскравіших образів стрічки втілює народний артист України Олексій Вертинський. Для нього зйомки у секс-комедії стали справжнім викликом, якого він давно чекав в своїй карьєрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даша Астаф'єва знялася в першій українській секс-комедії >