5 найкращих зимових фільмів для затишних вихідних

ТОП зимових фільмів
Кадр з фільму "Щоденник Бріджіт Джонс"

Атмосферні кінострічки для передсвяткового настрою.

Поділитися:

За вікном вирує неймовірний мороз, тож саме час залишитись вдома і насолодитись переглядом захоплюючого фільму із чашкою ароматного чаю. До вашої уваги 5 найулюбленіших кінострічок для затишних й теплих вихідних. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Диво-фільми, на які ми дуже чекаємо

ЗИМОВА ФАНТАЗІЯ, 2014

Американська фентезійна драма з легендарними акторами  Коліном Фарреллом та Расселом Кроу розповідає історію звичайного злодюжки Пітера Лейка. Пітер грабує будинки, але одного разу, прокравшись в черговий раз до оселі, зустрічає дівчину Беверлі і закохується в неї. Однак хлопець ще не знає, яку таємницю береже його кохана.

Фото: Кадр з фільму "Зимова фантазія"

РЕАЛЬНЕ КОХАННЯ, 2003

Сюжет кінострічки складається з дев'яти історій, які розвиваються паралельно. Події розгортаються незадовго до Різдва, а кульмінація фільму припадає на Святвечір, коли історії усіх персонажів переплітаються між собою. Стрічка «Реальне кохання» навчає завжди вірити у кохання, адже його магія - повсюди.

Фото: Кадр з фільму "Реальне кохання"

ЩОДЕННИК БРІДЖИТ ДЖОНС, 2001

Їй вже за тридцять, але вона досі потурає своїм шкідливим звичкам і не наважується позбутися зайвих кілограмів. Батьки намагаються посватати Бріджит за сина сусідів, проте жінка шаленіє від свого начальника. З першого ж дня нового життя міс Джонс вирішує вести щоденник, у який вона записуватиме свої майбутні досягнення й перемоги. Однак виявилося, що здійснити мрії і знайти щире кохання значно складніше, ніж здається.

Фото: Кадр з фільму "Щоденник Бріджіт Джонс"

ДЕНЬ БАБАКА, 1993

Щороку в невеликому американському містечку проводиться свято під назвою «День бабака». У цей день жителі міста навмисне будять бабака на ім'я Філ із зимової сплячки і пророкують погоду за його поведінкою. Самозакоханий і зарозумілий журналіст Філ Коннорс щороку їздить робити репортаж з цієї події. Одного разу, приїхавши на фестиваль бабака, Філ опиняється в петлі часу. Чоловік знову і знову переживає один і той же день. У таких умовах герой намагається знайти вихід із ситуації та завоювати серце коханої дівчини.

Фото: Кадр з фільму "День бабака"

САМ УДОМА, 1990

Комедію «Сам удома» сміливо можна назвати класикою зимових фільмів. За пригодами сміливого й кмітливого хлопчика Кевіна Маккаллістера обожнюють спостерігати глядачі в усьому світі. За сюжетом велика родина Маккаллістерів збирається провести різдвяні канікули в Парижі. Напередодні поїздки в будинку панує переполох, і ніхто не звертає уваги на наймолодшого члена родини — 8-річного Кевіна. В кінці-кінців родина забуває про нього, і хлопчик залишається сам удома. Спершу Кевіну така ситуація здалася справжнім щастям, але згодом він розуміє, що йому доведеться мати справу з небезпечними грабіжниками. 

Фото: Кадр з фільму "Сам удома"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 найкращих фільмів Сандри Буллок