7 найкращих фільмів Сандри Буллок

Сандра Буллок: найкращі фільми
Фото: кадр с фільму Невидима сторона

Абсолютно різна: картини, які демонструють беззаперечний талант акторки.

Поділитися:

Сандра Буллок - одна з найкрасивіших та найзатребуваніших актрис сучасності! Її фільмографія налічує близько 50-ти картин.

Ми підготували добірку з семи найяскравіших фільмів за участю Сандри, які обов'язково потрібно переглянути.

Любовний напій номер дев'ять (1992)

Ця стрічка вийшла на зорі акторської кар'єри Сандри Буллок. Акторка постає у ролі сором'язливої працівниці лабораторії, яка абсолютно не зважає на свій зовнішній вигляд і не знає, що таке популярність серед чоловіків. Але раптом кожен, хто чує її голос, закохується у дівчину, як зачарований. А секрет у чудодійному любовному напої.

Фото: кадр з фільму Любовний напій номер 9

Міс Конгеніальність (2000)

Фільм про те, що краса може рятувати світ у прямому значенні цього вислову. Деколи і в агентів ФБР бувають завдання, при виконанні яких потрібно брати участь у конкурсах краси. Як це сталося з головною героїнею Грейсі. Чудова пригодницька комедія для сімейного перегляду.

Фото: кадр з фільму Міс Конгеніальність

Будинок біля озера (2006)

Романтичне фентезі про сильні почуття, яким навіть різниця у часових вимірах не завада. Роман головних героїв Кейт та Алекс розвивається у листуванні,  а порталом між двома вимірами виявляється поштова скринька, куди герої кладуть свої листи.  Відчуваючи сильне бажання зустрітися, Кейт та Алекс йдуть на все, щоб це сталося, ризикуючи при цьому назавжди втратити один одного.

Фото: кадр з фільму Будинок біля озера

Передчуття (2007)

Деколи передчуття буває настільки достовірне, що викликає нав'язливу ідею і панічні приступи. Сандра Буллок тут грає люблячу дружину і маму, котра в якийсь період перестає розуміти, що коїться навколо.

Фото: кадр з фільму Передчуття

Невидима сторона (2009)

Хороша історія, яка змушує вірити, що дива трапляються, і добрі люди існують. Головний герой – товстий, безпритульний підліток, який отримав притулок і підтримку у чужій заможній сім’ї. Родина відкриває в ньому таланти, про які він сам навіть не здогадувався.

Фото: кадр з фільму Невидима сторона

Пропозиція (2009)

Деколи освідчуватися приходиться не тільки чоловікам. Що штовхає жінок та такий серйозний крок? Деколи причиною стають зовсім не романтичні почуття і сильне бажання побратися з коханим. До чого призводять такі ігри у наречених, можна подивитися на прикладі головних героїв стрічки Пропозиція, в якій Сандра Буллок зіграла залізну бізнес-вумен.

Фото: кадр з фільму Пропозиція

Гравітація (2013)

Картина, за роботу у якій Сандра Буллок отримала Оскара. Головна героїня – це жінка-науковець, яка опинилася у космосі абсолютно сама. Відкрите небо виявилось зовсім не доброзичливим, але вона змогла впоратись із випробуваннями.

Фото: кадр з фільму Гравітація

Новини по темі