Диво-фільми, на які ми дуже чекаємо

Казкові фільми, на появу яких ми дуже чекаємо
Кадр із фільму «Лускунчик і чотири королівства», Walt Disney Pictures

Ці стрічки перенесуть вас у казку.

Поділитися:

В особливому передчутті дива ми перебуваємо в новорічно-різдвяний період. Тож логічно, що цієї зими в українському прокаті з'являться фільми, які додадуть нашому життю трохи казковості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 кінострічок, які обов'язково треба переглянути у період новорічних свят

Лускунчик і чотири королівства

У прокаті з 6 грудня

Казкової краси фільм «Лускунчик і чотири королівства» – кіноадаптація твору Гофмана «Лускунчик і Мишачий король». Роботу над стрічкою доручили шведському режисерові Лассе Халльстрему, триразовому номінанту на премію «Оскар». Головну роль у «Лускунчику» виконала 16-річна Маккензі Фой. Також у фільмі вражають своїми образами Кіра Найтлі, Морган Фріман, Меттью Макфед'єн та інші.

Пригоди S Миколая

У прокаті з 13 грудня

Українська сімейна комедія «Пригоди S Миколая» режисера Семена Горова, головні ролі у якій виконали ведуча, учасниця Танців з зірками Маша Єфросиніна, польський актор Пшемислав Циприяньські та володар титулів «Найсильніша людина України» та «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк. 

Фільм розповість про пригоди другокласника Артема, чия сім'я щойно переїхала з великого міста до будинку в Карпатах. До хлопчика напередодні Дня Святого Миколая несподівано приходить крадій у костюмі Миколая. Хлопчику разом із сестрою-підлітком і місцевою дітворою доводиться проявити справжню згуртованість, сміливість і винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Святого.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названі найкращі фільми року: Вибір глядачів

Мері Поппінс повертається

У прокаті з 3 січня

Такий різдвяний подарунок компанія Disney підготувала для прихильників кіно. Сюжет нової стрічки «Мері Поппінс повертається» розгортається через 20 років після подій першого фільму. Глядачі зустрінуться уже з дорослими Джейн і Майклом Бенксами. Головні герої переживають особисту втрату, та на порозі своїх колишніх вихованців з'являється Мері Поппінс.

Магічні здібності загадкової няні допомагають Бенксам знову відчути щастя та заручитися підтримкою своєї кузини Топсі та хранителя ліхтарів Джека.

Роль Мері Поппінс виконає Емілі Блант. Також у фільмі побачимо Меріл Стріп, Бена Вішоу, Коліна Ферта та інших відомих акторів.

Аладдін

Світова прем’єра очікується у травні 2019-го

Над стрічкою працював відомий режисер Гай Річчі. У казці зіграли зіграли Уїлл Сміт, Мена Массуд і Наомі Скотт. Перший інтригуючий трейлер «Алладіна» менше ніж за добу зібрав понад 1 мільйон переглядів на YouTube. Тож світ, зокрема й українці, в очікуванні нового творіння культового режисера. І хоча появи цього диво-фільму на українських великих екранах доведеться почекати, ми не могли не включити його до цієї добірки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів, які гарантовано покращать вашу самооцінку

Новини по темі