5 порад, як підготувати організм до новорічних застіль

Нехай новорічні свята будуть у радість!

Поділитися:

Провести і не набрати кілька зайвих кілограмів - здається, це неможливо. Однак ми вирішили допомогти вам підготувати свій організм до новорічних застіль і приготували добірку дієвих порад від світових експертів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 легких салатів, які стануть окрасою новорічного столу

1. Забудьте про голодування за кілька тижнів до новорічних свят. Навіть якщо здається, що це доволі непогана ідея, яка допоможе схуднути, не варто морити себе недоїданнями та виснажливими дієтами. За святковим столом ви неодмінно зірветесь.

2. Вживайте більше білків та овочів. Вже сьогодні варто подумати над тим, як можна скоротити порції. Таким чином, ваш шлунок звикне до невеликої кількості їжі, і ви не переїсте новорічних страв. 

3. Навчіться зупиняти себе під час прийому їжі. Важливо відчувати насиченість свого організму, адже це допоможе бути стриманими за святковим столом і не з’їсти зайвого. 

4. Не лінуйтесь і більше рухайтесь. Ходіть більше пішки і щоразу збільшуйте дистанцію. Робіть елементарні фізичні вправи вранці. 

5. Залишайтеся у гарному настрої. Нехай у новорічні свята вас супроводжує посмішка. Гарний настрій допомагає організму почувати здоровим та повним сил. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подарункові забобони: Що не варто класти під новорічну ялинку