7 українських фільмів, які вийшли в прокат у 2017

Пригадаймо найкращі українські стрічки року

Поділитися:

2017 рік подарував чимало цікавих та захоплюючих кінопрем’єр. Наприкінці року ми вирішили підготувати добірку найкращих українських фільмів, котрі вийшли у прокат у 2017. Вкрийтесь м’яким пледом і насолоджуйтесь переглядом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 головних кінопрем'єр зими

«Кіборги» 

Художній фільм талановитого актора, учасника Танців з зірками Ахтема Сеітаблаєва розповість про оборону Донецького аеропорту під час війни на Донбасі. Один із добровольців із позивним «Мажор» намагається зрозуміти свою роль та місію у війні, а також у тому, яке майбутнє чекає на Україну.

«DZIDZIO. Контрабас» 

Головні герої кінокомедії, Дзідзьо, Юлік і Лямур, хочуть заробити грошей перевезенням контрабанди. Але коли на їхньому шляху з'являється гарна дівчина Олена, всі плани руйнуються. Пригоди, які чекають головних героїв, можна порівняти лише з американськими гірками. Скоро ви зможете переглянути фільм «DZIDZIO. Контрабас» на 1+1. 

«Слуга народу-2»

Фільм Слуга народу-2 - продовження захопливої історії про українську владу, присмачене влучним гумором. Ви не лише станете свідками відкриття інтриги, на якій завершився перший сезон стрічки. А й поринете у нові пригоди разом із «народним президентом» Василем Голобородьком, його прихильниками та недругами. Передусім побачите, як головний герой відчайдушно боротиметься з олігархічною верхівкою країни. У гонитві за справедливістю на Голобородька чекає чимало пригод!

«Стрімголов» 

«Стрімголов» – психологічна драма дебютантки Марини Степанської, яка в українських кінотеатрах демонструватиметься з 9 листопада. Світова прем’єра стрічки відбулася влітку на фестивалі класу «А» в чеських Карлових Варах. Фільм ніжний та пронизливий, просякнутий любовним настроєм і тривогою. Це сучасна київська історія, де молоді «негерої намагаються зробити свій вибір в умовах героїчного часу».

«Рівень чорного» 

Це камерна драматична історія людини, яка втрачає все найдорожче, але долає розпач і знаходить сили йти вперед. До того ж, це своєрідна метафора всього українського суспільства, пробудженого після тривалого періоду сновидства і змушеного рухатися вперед, уперше за довгі роки усвідомлюючи власну зрілість і відтак самостійність. У фільму потужний фінал, що надихає.

«Припутні»

На одній із автобусних зупинок Ніжина провінційний таксист Юра випадково натрапляє на молоду дівчину Свєту. Свєта та її мати спокушають Юру певною сумою грошей на поїздку до Припутнів – забутого Богом і людьми села. Через неймовірний збіг обставин Юра змушений залишитися у Припутнях – тепер взагалі невідомо, коли він дістанеться додому. Лише наступного ранку ми дізнаємося, до чого призвела випадкова зустріч Юри зі Свєтою на автобусній зупинці.

«Сторожова застава»

За сюжетом підліток Вітько випадково переноситься з 21 століття на тисячу років назад через таємничий часовий портал. Ясна річ, на нього чекає небезпечна подорож, сповнена смертельних небезпек та чорної магії. Але на шляху зустрінуться також і нові друзі, а це справжні богатирі та, можливо, навіть перше кохання. Вітько опиняється в епіцентрі фантастичних подій, вступає в битву з міфічними істотами і дізнається, що таке справжня хоробрість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 нових мультфільмів, на які чекають навіть дорослі