Як обрати шапку: 5 модних лайфхаків

Як правильно обирати шапку
@blaireadiebee

Кутайтесь й залишайтеся стильними!

Поділитися:

Шапка - головний аксесуар зимового періоду. Такий головний убір може як підкреслити ваш лук, так і стати родзинкою образу. Проаналізувавши модні тренди, ми розповімо, яку шапку обрати взимку 2019-го, а також поділимось модними лайфхаками, як підібрати ідеальний головний убір особисто для себе. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних трендів, які залишаться актуальними у 2019

1. Обирайте шапку відповідно до типу обличчя. Жінкам із овальним типом обличчя личать шапки, що закриватимуть чоло, а також різноманітні асиметричні моделі. 

@thestylevisitor

Красуням з круглим обличчям пасуватимуть шапки з великими помпонами. Уникайте обтислих моделей. 

@blaireadiebee

Володаркам квадратного та прямокутного типу обличчя варто пригледітись до шапок, що закриватимуть високе чоло, а також до моделей oversize. 

@tanya.gubenko

Дівчатам з обличчям у формі трикутника варто прикривати лоб і робити акцент на скулах. У цьому допоможуть різноманітні асиметричні моделі й шапки з декором. 

@gilochka

2. Важливу роль відіграє колір волосся. Звичайно, при виборі шапки ми звертаємо увагу не тільки на форму, а й кольорову гаму. Зима 2019-го пропонує велике розмаїття трендових відтінків. Обрати підходящий для себе допоможе колір вашого волосся. 

Отже, у новому холодному сезоні блондинкам варто звернути увагу на чорний, сірий, яскравий червоний, рожевий кольори та усі відтінки коричневого. 

@thestylevisitor

Брюнеткам особливо личитимуть шапки різних відтінків синього та бургунді. А загалом - темноволосим дівчатам найпростіше. Їм пасуватимуть майже усі кольори. Усе залежить виключно від загального луку. 

@negin_mirsalehi

Рудим красуням радимо пригледіти головні убори найжиттєрадісніших відтінків - жовтий, зелений, фіолетовий, а також коричневий та сірий. Єдиний виняток - насичений червоний. 

@tanyaprentkovych

3. Зважайте на геометрію вашого тіла. Пишнотілим або високим дівчатам більше пасують об’ємні шапки, які будуть пропорційними до фігури. 

Худорлявим жінкам маленького зросту рекомендується уникати моделей oversize і надавати перевагу обтислим формам, дрібній в’язці, а також мініатюрним елементам декору. 

4. Усі зимові аксесуари повинні збігатися за кольором й текстурою. Якщо ви обрали шапку й рукавиці однакового відтінку, таким повинен бути й ваш шарф. 

@federicola 

Те ж стосується й текстури - різниця між в’язкою зимових аксесуарів повинна бути мінімальною. Експериментуйте й створюйте гармонійні луки!

@greenteanosugar

5. Пам’ятайте, що шапка - тільки аксесуар! Спершу придбайте верхній колір, а опісля - підходящий головний убір. Справді, одним із правил розумного шопінгу є навчитися правильно формулювати свій образ. Спершу придбайте верхній одяг, а вже потім добирайте аксесуари, з якими з’явиться змога міксувати стильні зимові образи. 

@negin_mirsalehi

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як мати більш стрункий вигляд: 5 модних лайфхаків