5 модних трендів, які залишаться актуальними у 2019

Тренди, що будуть актуальними у 2019
@federicola

Не поспішайте прощатися з улюбленими речами.

Поділитися:

швидко змінюється, тож у новому сезоні модницям, що стежать за трендами, часто доводиться прощатися з речами, що вже полюбилися. Ми відібрали для вас ТОП-5 трендів, що залишаться актуальними у 2019-ому. Сміливо носіть ці речі й будьте стильними. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші кольори зими 2019

КЛІТИНКА 

Здається, вона ніколи не вийде з моди - класична клітинка не втратить своєї популярності весною-влітку 2019-го. Тож, не бійтеся купувати картаті речі й створювати неймовірні луки. 

@scandinavianfashions

КОВБОЙСЬКІ ЧОБОТИ 

Автентичні ковбойські чобітки знову у моді! Саме ця модель взуття стала найбільшим трендом осені. Модниці у всьому світі в захваті від них і готові комбінувати ефектні осінні луки. Спробуйте й ви - носіть як з джинсами, так і легкими сукнями.

pinterest.com 

@scandinavianfashions

АНІМАЛІЗМ 

Анімалістичний принт став одним із найтрендовіших у новому холодному сезоні. Його обере лише сміливиця, аби додати до свого луку шику й гламуру. При створенні образу з анімалістичним принтом варто бути обережним. Важливо не перебільшити і мати невимушено-сексуальний вигляд.

@zoelaz

@greenteanosugar

СУКНІ-СОРОЧКИ 

Сукня-сорочка - одна із найзручніших літньо-весняних речей, що повинна бути в гардеробі кожної жінки. Вона не сковує рухів, дозволяє вільно дихати та почуватися невимушено. У моді весни 2019-го - асиметричні сукні-сорочки з оригінальними рукавами й комірами. До речі, таку сукню модно поєднувати з ковбойськими чобітками. 

@dianagloster

ДЖИНСОВІ СПІДНИЦІ-МІДІ 

Довжина міді вважається найактуальнішою вже другий сезон поспіль. У новому теплому сезоні стильну спідницю-міді з деніму із завуженою талією можна прикрасити стильними балетками або босоніжками, яскравою сумкою та масивними аксесуарами. Такий лук дихатиме французьким шармом, а ви почуватиметесь просто неперевершеною!

@tina_sizonova

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити об'ємний светр: 5 ідей, які ви захочете повторити

Новини по темі