Руслан Сенічкін: «Головне, щоб 2018-й був роком миру»

Ведучий Сніданку з 1+1 розповів, що найбільше очікує від наступного року.

Поділитися:

Наступним героєм новорічних інтерв'ю від 1plus1.ua став ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін. Він зізнався, що цього року пережив одну з найскравіших подій у своєму житті. Улюблений ведучій ранкового шоу Сніданок з 1+1 та народний кулінар розповів, як буде святкувати Новий рік, яке заповітне бажання загадає опівночі та який подарунок готує для телеглядачів. 31 грудня усіх телеглядачів буде чекати спеціальний передноворічний випуск Сніданку з 1+1, тому Руслан Сенічкін почне святкувати Новий Рік у колі сім’ї сніданківців. Детальніше про це та про очікування Руслана від 2018-го читайте далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таран і Сенічкін влаштували веселий флешмоб в очікуванні головної ялинки країни

«Переддень Нового року проведу на роботі: в святковому спецвипуску ми з моїми колегами підведемо підсумки року, що минає і будемо вітати з наступаючим. Тому швидше за все далеко від Києва виїхати не встигну. Якщо чесно, рік видався дуже насиченим, тому мрію на свята вирватися куди-небудь хоч ненадовго, відпочити від метушні, переключитися. Ідеальним варіантом було б поїхати у засніжені гори. А якщо не вийде, то буду радий і просто відіспатися будинку», – розповідає Руслан.

Руслан Сенічкін прикрасив обкладинку журналу «АРТ-Мозаіка» напередодні новорічних свят. Руслан зізнався читачам «АРТ-Мозаіки», про що мріє у новому році: «Я вже давно мрію про невеликий будиночок десь під Києвом, щоб було зручно дістатися вранці студії. Тому іноді дуже шкодую, що студія «Сніданку» знаходитися не в Карпатах - жити там було б взагалі ідеально. В будинку обов’язково заведу пухнастого кота, якого буду смачно годувати, та навіть декілька перепілочок у якості невеличкого господарства».

Руслане, що очікуєте від 2018-го?

Головне, щоб він був роком миру. Але миру не для переможених українців, а для українців-переможців. Хочеться, щоб рік Собаки сповнювали доброта, вірність, і щоб настій у людей весело рухався туди-сюди, мов хвіст песика (усміхається).

Поділіться найяскравішим спогадом 2018 року.

Спогади пов’язані передусім із роботою. Улітку я та Валентина Хамайко влшатували кулінарний батл, відкриваючи глядачам Сніданку з 1+1 смачну Туреччину. І це була яскрава подія не лише року, а й всього мого життя. Уявіть таку картину: я працював у +45 градусів у затінку, коли навколо відпочивали люди в купальниках; готував м'ясо або смажену рибу і відчував себе кулькою морозива, яка танула. Це потрібно було відчути, але повторення не хочу.

Де зустрічатимете Новий рік?

Хочу трохи посвяткувати, а потім лягти спати. Якщо я висплюся на Новий рік, то 2018-й проведу в піднесеному настрої. Сон, для людей, які працюють уранці, - це найголовніше.