Юрій Горбунов і Катя Осадча розповіли про плани на 2017 рік

Юрій Горбунов і Катя Осадча: Зірки розповіли про свої плани на 2017
1plus1.ua

Зірки телеканалу 1+1 розповіли, чим займатимуться у новому році.

Поділитися:

У Новому 2017 році на глядачів телеканалу 1+1 чекає безліч приємних сюрпризів, оновлених шоу та проектів.

Ведучі вокального талант-шоу «Голос країни» Юрій Горбунов і Катя Осадча поділилися своїми планами на 2017 рік.

Навесні все навколо прокидається, тож без «Голосу країни» нам не обійтися. У новому сьомому сезоні вокального шоу будуть нові тренери та традиційно ті ж ведучі, – каже Горбунов.

Окрім цього телеведучий планує зробити ще одну антрепризу та поїздити з нею країною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов насмішив знімком з пишними кучерями (фото).

Колега Горбунова Катя Осадча обіцяє глядачам телеканалу 1+1 чимало ексклюзивів і різних сюрпризів. Традиційно ведуча буде зустрічатися з українцями у програмі «Світське життя».

Також на 1+1 продовжиться Рік голосу. Нещодавно закінчилося шоу «Голос. Діти» і з нового року починається «Голос країни». Вже наприкінці січня глядачі зможуть продовжити слухати неймовірні голоси дорослих вокалістів.

Своїми планами на 2017 рік поділився також актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий. Він розповів, що у 2017 році команда планує гастролі в Австралії та США, а весною – фестиваль «Весело з Кварталом – 2017». Плани у Кварталівців грандіозні, однак інтригу актори поки не розкривають.

Глядачі каналу 1+1 прокидатимуться разом з оновленим ранковим шоу «Сніданок з 1+1». Народний кулінар Руслан Сенічкін запевнив, що кожен сюжет програми буде неповторним та непередбачуваним. А ведуча Людмила Барбір та її колега Савва Лібкін готуватимуть ще більше унікальних страв у грандіозному кулінарному проекті «Їжа у великому місті».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепт смаженого м'яса із пікантним соусом від Руслана Сенічкіна

Ведучий програми «Життя без обману» Олексій Душка, який нещодавно вперше став татусем, розповів про особисті плани на 2017.

У мене з’явилася дитина, тож мої особисті плани – це виховувати маля. Я вітаю всіх, хто став батьками у передсвятковий час. Тримайтеся і будьте сильними.

У новому році ведучий хоче реалізувати нові ідеї та проекти, адже головне – це зробити 2017 рік ще безпечнішим для глядачів каналу 1+1.

Ведуча проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» Ольга Фреймут має грандіозні плани на 2017 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 міст, які змінила Ольга Фреймут

Наступний 2017 рік буде набагато цікавішим за попередній, ось побачите. Ми продовжимо працювати у жанрі реаліті, приносити користь вам, нашій кармі та нашій країні.

Дивіться також святковий новорічний ролик, де Катя Осадча, Юрій Горбунов, Ольга Фреймут, Дмитро Комаров та інші зірки «1+1» побажали глядачам найсокровеннішого.