Вже не в моді: ТОП-5 антитрендів зими 2019

Антитренди зими 2019
gettyimages.com

З цими речами варто попрощатися!

Поділитися:

Існують речі, які можуть зіпсувати ваш зимовий образ. Модниці часто не встигають слідкувати за модними новинками та змінами тенденцій, через що помиляються під час створення луків. Аби не допустити цього, пропонуємо до вашої уваги список речей, які вийшли з моди, та які не варто купувати взимку 2019-го. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші головні убори зими 2019

ХУТРО ЛАМИ 

Еко-шуби, що стали ще у минулому холодному сезоні, опинилися на піку актуальності цьогоріч, однак від штучного хутра лами доведеться відмовитись. Такого хутра стало настільки багато, що модні експерти вирішили визнати його одним із антитрендів зимового періоду. 

Альтернатива - стильна еко-шуба з будь-якої іншої імітації хутра з коротким ворсом. 

@scandinavianfashions

@alina_frendiy

ТОНКІ ПАНЧОХИ 

Тонкі панчохи + короткий пуховик - такий зимовий лук вважається антитрендом і має невдалий вигляд в першу чергу через те, що зовсім не зігріває. Радимо купувати панчохи від 100 den і залишатися здоровими. 

Альтернатива - носіть оригінальні кольорові цупкі панчохи разом із базовими речами - теплим пальто, зимовою сукнею, пишною спідницею. 

@blaireadiebee

СНУД

Ще у минулому сезоні такий шарф був у гардеробі кожної з нас. Однак цей тренд настільки вичерпав себе, що саме час замінити його модними альтернативами.

Альтернатива - особливо популярним взимку 2019-го став об’ємний в’язаний шарф. Модно пов’язувати його навколо шиї поверх верхнього одягу. Такий варіант аксесуару зробить вас не тільки стильною, а й добре зігріє у холодну пору. 

@zoelaz

РУКАВИЦІ БЕЗ ПАЛЬЦІВ 

Трикотажні або в’язані варіанти рукавиць без пальців здатні зіпсувати загальне враження від вашого образу і зробити його дешевим.

Альтернатива - яскраві довгі рукавиці зі шкіри, які зроблять ваш зимовий лук елегантним та вишуканим. 

pinterest.com

ВЗУТТЯ UGG

Взимку 2019-го в зручних «уггах» можна хіба що ненадовго зайти у магазин. Вихід у місто краще супроводжувати трендовими моделями взуття, що будуть мати гармонійний вигляд з верхом. 

Альтернатива - взуття на стійких підборах, шкіряні ботфорти, чобітки білого кольору та з ефектом гліттеру тощо. 

@tina_sizonova

@dianagloster

@chiaraferragni

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші черевики сезону зима 2019