5 б'юті-порад, про які варто пам'ятати взимку

Корисні поради в догляді за шкірою взимку
gettyimages.com

Надихайтесь і залишайтеся красивими!

Поділитися:

Прихід зими передбачає собою авітаміноз, депресію, сухість шкіри та волосся. У цей період важливо тримати себе у гарній формі та зберегти власну красу. До вашої уваги список важливих для краси справ, які варто виконати на початку зими. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Б'юті-антитренди зими 2019

1. Подбайте про шкіру. На початку зими наша шкіра страждає на пересушення й блідість. Придбайте якісний живильний крем, аби залишатися сяючою та здоровою. Радимо також пити 2 л води на день. Пам’ятайте, що підтримка водного балансу - запорука здорової та сяючої шкіри. Корисно також випивати склянку теплої води з лимоном натщесерце. Вона лагідно будить наше тіло і готує нас до активного дня.

@lorealskin

2. Частіше прогулюйтесь. У тренді - морозний рум’янець, який можна забезпечити не лише, використовуючи косметику, а й більше прогулюючись на свіжому повітрі. Рекомендується гуляти перед сном протягом 30 хв. У сонячні зимові дні бавтесь у снігу разом з дітлахами, а в період відпустки - вирушайте у засніжені гори. 

@katie.one

3. Потурбуйтесь про очі. Ми все більше засиджуємось перед монітором лептопів, тож варто подбати про свій зір й шкіру навколо очей. Споживайте більше помаранчевого - морква, мандарини, грейпфрут, апельсини тощо. Побороти темні кола навколо очей та позбутися втоми допоможуть зволожуючі патчі й ніжні сироватки на основі гіалуронової кислоти. 

@thestylevisitor

4. Подивіться новорічний фільм. У сніжні зимові вечори допоможе розслабитись чарівний зимовий фільм. Пориньте у казковий світ й підійміть собі настрій!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих зимових фільмів для затишних вихідних

5. Придбайте нову шапку. Шопінг - наш найбільший антидепресант. Нові стильні аксесуари дозволять міксувати яскраві зимові луки й робити вдалі селфі.

 

@theblondmacaron

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші головні убори зими 2019