Наймодніші черевики сезону зима 2019

Черевики 2019: модні тенденції
Фото: instagram.com/alina_frendiy

Трендові моделі взуття для нового холодного сезону.

Поділитися:

Ніщо не підкреслить красу жінки краще, ніж правильна пара взуття. Цієї зими за увагу модниць позмагаються чимало яскравих та оригінальних моделей. Ідеальне взуття відображає індивідуальність, говорить про характер та смак. Що ж у тренді у новому зимовому сезоні - читайте у нашій добірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати шапку: 5 модних лайфхаків

ГОСТРИЙ ТА КВАДРАТНИЙ НОСКИ

Взуття з квадратним носком було на піку популярності у 90-х. Нині ми знову повертаємось до цього тренду і сміливо можемо обирати такі моделі ботильйонів, ботфортів та чобітків. Що стосується гострого носку, ця тенденція не нова, проте щосезону вміє вражати. Цьогоріч у моді взуття з гострим носком й тонкими підборами або підборами у формі трикутника.

@scandinavianfashions

@carolinaherrera

БІЛЕ ВЗУТТЯ 

Білий колір - вічна класика, що пасує до усього і приковує погляди. Білі чобітки стануть вашим маст-хевом у новому зимовому сезоні. Обирайте як вкорочені, так і високі моделі, ботфорти на стійких підборах, а також трендове взуття із підборами comma або kitten.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біле взуття: 5 наймодніших пар

@kachorovska_atelier

@alina_frendiy

СРІБНА ЛИХОМАНКА 

Цьогоріч срібне взуття зваблює усіх. Купуйте срібні чобітки собі до смаку і підкресліть свою індивідуальність! Найбільш вдало срібне взуття комбінується із куртками oversize і стриманими пальто наймодніших відтінків - кемел, хакі, бургунді, смарагдовий тощо. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних трендів, які залишаться актуальними у 2019

@scandinavianfashions

СТІЙКІ ПІДБОРИ 

Моделі зі стійкими підборами - одні з найпрактичніших для зимового сезону. У високих чобітках зі стійкими підборами не страшно ні в мокрий сніг, ні у люті морози! До того ж ви завжди почуватиметесь на висоті.

@scandinavianfashions

@kachorovska_atelier

КЛІТИНКА І СМУЖКА 

Взуття з принтом "гусяча лапка", клітинка, смужка, у стилі анімалізму буде у тренді взимку 2019-го. Поєднуйте такі моделі з однотонною сукнею або костюмом, доповнивши улюбленим пуховиком або шубою зі штучного хутра.  

@scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 способів оновити гардероб без зайвих витрат