Зимовий макіяж для сухої шкіри: 5 важливих кроків

Як зробити макіяж для сухої шкіри
@tanya.gubenko

Корисні лайфхаки для створення бездоганного мейку.

Поділитися:

Взимку наша шкіра особливо чутлива. Під впливом морозу й вітру вона стає сухою й втрачає вологість. Красуням із сухим типом шкіри доводиться непросто, і вони намагаються приховати недоліки за макіяжем. Однак задумайтесь - під впливом тональних засобів пори закупорюються ще більше, і шкіра взагалі втрачає можливість дихати. Сьогодні ми розкажемо, як правильно робити макіяж взимку, аби ваша шкіра залишалася здоровою й зволоженою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 тенденцій у манікюрі, які варто спробувати цієї зими

ПІДГОТУЙТЕ ШКІРУ ДО МАКІЯЖУ 

Перед тим, як починати робити мейк, важливо добре очистити шкіру. Користуйтеся засобами для вмивання й живильними кремами. Для сухого типу шкіри доречними будуть й очищуючі пілінги. Але! Взимку варто обирати пілінги із легкою й кремовою текстурою. Уникайте також занадто жирних кремів. Надавайте перевагу легким оліям й сироваткам. 

@thestylevisitor

КОРИСТУЙТЕСЯ ПРАЙМЕРОМ 

Праймер - не обов’язкова складова макіяжу. проте про це варто забутися володаркам сухої шкіри. Саме праймер допоможе вам вирівняти текстуру й тон шкіри, підготувати її до нанесення тонального засобу. Радимо звернути увагу на праймери із кремовою, а не гелевою текстурою (він може стягувати й ще більше сушити шкіру). 

@thestylevisitor

ПРАВИЛЬНО ОБИРАЙТЕ ТОНАЛЬНИЙ КРЕМ 

Б’юті-експерти наголошують, що жінкам із сухим типом шкіри варто надавати перевагу ВВ або СС кремам. Їхня структура легка, але разом із тим вони здатні приховати недоліки шкіри. Крім того, забудьте про пудру. Цей косметичний засіб повністю покаже, наскільки ваша шкіра піддалася лущенню. А нам це зовсім не потрібно, чи не так? 

@thestylevisitor

ВАШ МАСТ-ХЕВ - ФІКСУЮЧИЙ СПРЕЙ ДЛЯ МАКІЯЖУ 

Фіксуючий спрей для макіяжу найкраще захистить шкіру для лущення та сухості у холодну пору. Обирайте спрей із матуючим або навпаки сяючим ефектом. Усе залежить тільки від ваших вподобань!

@thestylevisitor

НЕ ЗАБУВАЙТЕ ПРО ЧУТЛИВУ ШКІРУ ГУБ 

Взимку ніколи не забувайте й про мейк губ. Обвітрені губи мають хворобливий й несвіжий вигляд. Користуйтеся зволожуючими бальзамами, бажано з SPF-ефектом. Поверх наносьте улюблений тон. Пам’ятайте, що у тренді насичені відтінки - бордо, колір шоколаду, класичний червоний й глибокий фіолетовий. 

@tanya.gubenko

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 помилок, які ми допускаємо в макіяжі