7 чарівних зачісок для урочистих подій

Гарні зачіски для урочистих подій (фото)
@g.bar.kiev

Для різних типів та довжини вашого волосся.

Поділитися:

Для певної святкової події кортить обрати якнайкращу зачіску. Легкі кучері, повітряне плетіння, ніжні пучки, стильний хвіст - б’юті-індустрія надихає новими ідеями, які допомагають створити ідеальний лук. Сьогодні ми поговоримо про те, як підкреслити привабливість, індивідуальність та жіночність за допомогою оригінальної зачіски, аби сяяти у свій особливий вечір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 помилок, які ми допускаємо в макіяжі

ЛЕГКІ ХВИЛІ 

Максимально природні та навіть трішки недбалі завитки - гарна ідея зачіски для дівчат із густим та довгим волоссям. Якщо ви придбали розкішну вечірню сукню, саме ця зачіска допоможе зробити ваш лук максимально жіночним та гармонійним. Легкі хвилі підкреслять лінії обличчя, а загадкові завитки волосся біля щік зроблять акцент на ваших очах. Гортайте фото зачісок для натхнення!

КУЧЕРІ В СТИЛІ АФРО

Зачіска у стилі 90-х у вигляді неймовірних кучерів-афро точно залишатиме вас у центрі уваги в урочистий день. Ідеальні кучері, розділені один від одного, підкреслять колір і текстуру вашого волосся, додадуть йому об’єму та краси. Така зачіска матиме ефектний вигляд й на коротке волосся. 

@g.bar.kiev

ЛЕГКА КОСА

Плетіння залишається популярним у 2019-ому. Головне, аби коса мала легкий та невимушений вигляд -  і ви почуватиметесь неперевершено! Також актуально робити плетіння, зібравши усе волосся і прикрасивши його квітами або стрічками. 

НИЖНІЙ ПУЧОК ТА ХВІСТ

Така зачіска більше пасуватиме красуням із маленьким обличчям та невисоким чолом. Якщо у вас тонке та неслухняне волосся - це чудовий варіант для святкової легкої зачіски. Крім того, доречно буде витягнути декілька пасм біля щік і злегка накрутити їх. Це додасть волоссю об’єму й романтичності. 

@g.bar.kiev

@blaireadiebee

Що стосується зачіски «кінський хвіст», вона матиме чудовий вигляд у поєднанні з довгою облягаючою сукнею та яскравим макіяжем очей.

@alina_frendiy

@lorealpro

ЕФЕКТ «МОКРОГО» ВОЛОССЯ

«Мокре» волосся - ідеальний варіант вечірньої зачіски для особливого заходу. Вкладання матиме красивий вигляд у власниць будь-якого типу волосся. Зробіть акцент на губи та створіть ідеальний святковий лук. 

pinterest.com

ЗАСТІБКИ, КВІТИ ТА СТРІЧКИ

Аксесуари для волосся у стилі 90-х стали особливо популярними у новому холодному сезоні. Прикрасити модний пучок та хвіст можна за допомогою витончених стрічок, бантиків або застібок з камінням. 

ПОВ’ЯЗКА 

Пов’язка або хустка на голову - новий модний тренд, що безсумнівно зробить ваш лук оригінальним і стильним. Обирайте тканини легкої структури та холодних відтінків або ж пов’язки-діадеми. Такий вид аксесуару для волосся пасуватиме для зачісок верхній пучок або легкі хвилі. Дизайнери також пропонують зав’язувати хустки, створивши невеликий об’єм за допомогою декоративних вузлів або «хвостиків» хустки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 тенденцій у манікюрі, які варто спробувати цієї зими

Новини по темі