5 помилок, які ми допускаємо в макіяжі

Найпоширеніші помилки у макіяжі
@orner_store

Звички, яких варто позбутися.

Поділитися:

Перебільшити з макіяжем дуже легко, а тим більше, коли у тренді максимальна природність й мінімалізм. Правильний  макіяж додасть вам впевненості у собі, підкреслить переваги й освіжить образ. Які найпоширеніші помилки у макіяжі допускають модниці - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити макіяж для роботи в офісі

1. Каміння й блискітки для макіяжу очей. Великі блискітки й каміння для макіяжу очей залишаються у минулому. Образи у стилі диско справді були яскравими й оригінальними, але їм на зміну прийшли природність й елегантність. У новому холодному сезоні надавайте перевагу матовим тіням. Доповнити макіяж також можна темними стрілками. 

Важливо: стрілка на нижній повіці вважається моветоном. Крім того, не робіть занадто довгі кінчики стрілок. 

@diormakeup

2. Надмірний контуринг. Ідеальний контуринг обличчя справді здатний вирівняти колір шкіри, виділити ваші переваги та приховати недоліки. Однак якщо нанести занадто багато косметики, ваша краса зникне, а образ стане «штучним». Цієї осені б’юті-експерти радять наносити тонкий шар тонального крему та фіксувати його прозорою пудрою. Доречно виділити скули рум’янами, підібравши їх відтінок відповідно до вашого кольору шкіри. Додати образу свіжості допоможе сяйво хайлайтеру. Але й з ним будьте обережними. 

Важливо: фарбуйтеся рум’янами правильно! Відмовтесь від коричневих й золотистих відтінків. Оберіть ніжно-персикові або рожеві рум’яни і наносьте їх на верхню частину щік, а не посередині. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі обговорюють новий тренд у макіяжі sunset eyes

@lydiaemillen

3. Накладні вії. Хоча мода справді вимагає довгих та густих вій, накладні вії потрібно залишити у 2017-ому. Для досягнення ефекту ідеальних вій знайдіть свою туш. Виробники розробили нові формули туші, яка додасть вашим віям не тільки природної довжини, а й колосального об’єму. Головне, підібрати свою форму пензлика, який допоможе створити вдалий макіяж. 

@diormakeup

4. Надто бліді помади. Бліді відтінки помад, які зливаються з відтінком шкіри, більше не у моді восени 2018. Їм на зміну прийшов більш яскравий й виразний макіяж губ. Надавайте перевагу трендовим відтінкам - яскравий червоний, насичений pink, baby lips, винний, сливовий тощо. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші відтінки помад осені 2018

@orner_store

5. Татуаж брів. Яскраві й неприродні брови можуть додати вам декілька років. Як ж обрати свій відтінок брів? 

- якщо у вас світле волосся, варто звернути увагу на темно-сірі відтінки тіней або олівця;

- якщо у вас русе волосся, надавайте перевагу світло-коричневим кольорам фарб;

- брюнеткам радимо обирати темно-коричневі, шоколадні відтінки, а також фарби із золотистим відблиском;

- попелястим блондинкам пасуватиме уся палітра сірих кольорів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні брови 2019: Що буде у тренді з наступного року

Новини по темі