Зачіска, як у Роксолани: як Мер'єм Узерлі ефектно змінювала колір волосся та довжину

Величне століття. Роксолана
Мер'єм Узерлі з різними кольорами волосся: ідеї для зачісок

Руда, блондинка, брюнетка та навіть з рожевим волоссям – як одна людина може поєднувати в собі так багато образів? Як вдало змінити зачіску на прикладі акторки, що грала Гюррем-Султан, Мер'єм Узерлі.

Поділитися:

Мер'єм Узерлі – акторка, яку український глядач полюбив завдяки ролі Гюррем-Султан, української дівчини Анастасії, у серіалі "Величне століття. Роксолана". За весь цей час ми спостерігали за зіркою в різних образах: акторка захоплюється зміною стилю та зачісок. І кожного разу Мер'єм пасує її нове амплуа! Як Роксолані це вдається та як не боятися кардинальних змін у зовнішності?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роксолана святкує День Народження: акторці "Величного століття" Мер'єм Узерлі виповнилося 38 років

Рудоволоса Роксолана

Саме такою більшість глядачів побачили акторку вперше та закохалися в її красу. У серіалі "Величне століття. Роксолана" образ Узерлі складався з розкішного в'юнкого, довгого та рудого волосся.

узерлі

Блакитні очі та європейські риси обличчя акторки ніби нагадують нам про українське коріння Гюррем-Султан.

роксолана фото серіал

Ніжна блондинка 

Після фільмування "Величного століття. Роксолани" Мер'єм завершує і фарбування у рудий: акторка стає блондинкою! Світле волосся дуже органічно поєднується із зовнішністю актриси завдяки блакитному відтінку очей.

Зірка неодноразово казала, що її улюбленою зачіскою з дитинства є кінський хвіст! Проте актриса не зупиняється на цій простій укладці, та любить поекспериментувати. Ідеї цікавих зачісок від Узерлі: об'ємний пучок, перев'язані передні пасма на довгому прямому волоссі, високий хвіст та цікаво зав'язані кільця з волосся.

В цьому кольорі Мер'єм спробувала себе з середньою довжиною волосся та зазвичай робила собі випрямлення.

роксолана серіал актриса фото

Хоч нам і звичніше дивитись на акторку з в'юнкою зачіскою, слід погодитись – таке рішення їй теж дуже пасує!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Султан Сулейман із «Величного століття Роксолана» знову стане батьком: вже відомо стать дитини

Стильна брюнетка 

Кожній дівчинці хоч раз в житті хочеться піти на якийсь новий крок у зовнішності: чи то вдягнути те, чого раніше не могла собі дозволити, чи, як Мер'єм, кардинально змінити колір волосся. Акторка без вагань перевтілилася з милої блондинки на елегантну брюнетку.

Нерідко акторка фарбувала своє волосся й у глибокий русявий колір каштанового відтінку. Зараз він в тренді у теплих відтінках. Мер'єм завжди слідкує за стилем та додає свому образу шарму за допомогою нових зачісок!

Мер'єм можна було побачити з розкішним довгим, прямим, русявим волоссям й на різних світських подіях:

Мер'єм Узерлі зі стильною зачіскою: каре

З такою трендовою зачіскою, як пряме каре, Мер'єм пробувала себе в різних кольорах свого волосся: й блондинкою, й брюнеткою, й рудою, й русявою. І, як не дивно – хоч з кожним кольором зачіска виглядає по-різному, але завжди гарно.

Були спроби в акторки й побути з кучерявим каре на світлому волосі. Експериментаторка – це те, як можна одним словом схарактеризувати зірку. 

узерлі фото

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУкраїнські зірки про тернистий шлях до слави: хліб з цибулею, робота на базарі (Андре Тан, Андрій Данилко, Ігор Ласточкін та інші)

роксолана серіал актриса

На завершення добірки додамо приголомшливі фото: Роксолана була й з рожевим та фіолетовим волоссям

Таким чином Мер'єм показує, що бути гарним можна абсолютно в різних амплуа – головне бути вільним у своєму виборі та прислухатися до серця! 

роксолана фото узерли

ФОТО: соцмережі

Новини по темі