Українські зірки про тернистий шлях до слави: хліб з цибулею, робота на базарі (Андре Тан, Андрій Данилко, Ігор Ласточкін та інші)

Які були дитинства зірок українського шоу-бізнесу та телебачення?

Ким зірки українського шоу-бізнесу були раніше? Про свій шлях успіху розповіли найпопулярніші обличчя телебачення.

Поділитися:

Голодували й спали на вокзалі, працювали вантажником, зростали без батька, майже не померли від кількісних хвороб – все це про відомих вам зірок. До того, як стати популярними та потрібними на українському телебачені, вони долали життєві труднощі, крок за кроком йдучи до своєї мрії. Скільки було років Ігорю Ласточкіну, коли він почав працювати? Що Андре Тан продавав на базарі? Чому Катерині Павленко доводилося жити на будівництві? З якими хворобами боролися Оля Полякова та Джамала? Що доводилося їсти Олександру Пономарьову, а Аллі Костромічовій носити щодня?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 помилок літнього ділового дрес-коду від Андре Тана

1. Сьогодні актору, шоу-мену, переможцю шоу "Танці з зірками" 2018 та коміку Ігорю Ласточкіну в дитинстві було не до сміху: у родини Ігоря не було грошей ні на світло, ні на газ, ні на воду. Тому доводилося працювати з 10 років. Ким він себе тільки не спробував: був вантажником, офіціантом, продавцем на ринку та навіть качав бензин за гроші.

/Ігор Ласточкін на "Танцях з зірками" з партнеркою Ілоною Гвоздьовою

2. В актора та співака Андрія Данилка, більш відомого як Вєрка Сердючка раніше не було таких яскравих костюмів, адже батько зірки зловживав алкоголем і мамі доводилося тягнути на собі всю родину. На випускний вечір йому придбали костюм однокласники.

3. Дизайнеру Андре Тану доводилося продавати рибу на базарі. Але це був не найважчий період в його житті: у розпал підліткового віку, в 17 років, тепер зірка подіумів та телебачення голодував і спав на вокзалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілона Гвоздьова, переможниця "Танців з зірками" у парі з Ігорем Ласточкіним, заявила, що не вийде на паркет у цьому сезоні

4. Співак Олександр Пономарьов іноді їв хліб з цибулею, адже більше нічого не було: не вистачало коштів на інші продукти. Проте те, що зірка з теплом згадує з дитинства – в 14 років йому, попри всі труднощі, подарували перший музичний інструмент.

5. Після смерті батька моделі Алли Костромічової в родину прийшла бідність: тоді, в 13 років, дівчинці доводилося ходити в куртці батька, адже мати не мала можливості придбати новий одяг.

6. Солістка гурту Go_A, що цього року представляли Україну на Євробаченні, Катерина Павленко, росла без батька, а мати була військовою і співала в ансамблі «Червона калина». З рідного дому дитинства вночі зимою їхні з мамою родичі попросили піти, адже коли помер дідусь й розпочався розподіл майна, за словами співачки, "всім всього вистачало, а мамі – ні". Катерині з мамою доводилося жити на будівництві, тому тоді ще маленька Катя часто хворіла, а одного разу через хворобу мало не загинула. Врятував її лікар, що перенаправив на лікування з Ніжина до Києва й там зробили безкоштовну операцію. 

7. Співачка, переможниця "Євробачення-2016" та учасниця нового сезону "Танців з зірками" Джамала була дуже хворобливою дитиною: у шість років в неї розвинувся отит – запалення вух, яке може призвести до втрати слуху. Завжди казала лікарям: "Не робіть мені боляче, я вам пісеньку заспіваю". На щастя її вилікували, проте це ще не все: у 18 років захворіла на скарлатину – гостре інфекційне захворювання, що вражає горло. Її поклали в лікарню на 40-денний карантин, де її ізолювали від всіх, навіть родичів. Після активного лікування там, вона успішно одужала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартував продаж квитків на прямі ефіри нового сезону «Танців з зірками»

8. Сьогодні співачка Оля Полякова відверто розповідає, що до 14 років боролася з нетриманням сечі – енурезом. За її словами, це було жахливо, адже вона не могла через це ночувати у подружок.

/Фотографії взяті з соціальних мереж зірок

Новини по темі