Ніжна хмаринка: Людмила Барбір у повітряній сукні з пікантним вирізом

Ніжна хмаринка: Людмила Барбір у повітряній сукні з пікантним вирізом | Ніч Суперхітів | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Ведуча зачарувала ніжним образом.

Поділитися:

Нещодавно відбулися зйомки святкового концерту «Ніч Суперхітів», який канал 1+1 покаже у новорічні свята. Зіркова сцена вражала глядачів вибуховими виступами найзатребуваніших зірок українського шоу-бізнесу. Проте артисти дивували не лише своїми яскравими номерами, а й неочікуваними образами.

Так, одними з ведучих святкового шоу стали зірки «Сніданку з 1+1» — Людмила Барбір та Руслан Сенічкін. Для проведення новорічного концерту відома телеведуча обрала довгу сукню ніжно-блакитного кольору з глибоким декольте. Доповнив романтичний образ сріблястий обруч. А Руслан Сенічкін був у стильному смокінгу з метеликом.

Цікаво, що таку розкішну сукню вподобала не лише Людмила. Для музичної церемонії M1 Music Awards українська співачка Злата Огнєвіч обрала схоже вбрання, але іншого кольору — ніжно-рожевого. Погодься, Злата мала неперевершений вигляд. 

Фото: instagram/zlata.ognevich

Схоже, невагоме вбрання відомого бренду Ricca Sposa припало до душі українським красуням. Як ти вважаєш, кому ця сукня личить більше? Бери участь в опитуванні!

poll_content_717

Читай ще більше про Людмилу Барбір:

1. 

2. 

3. 

4. 

5.