«Завжди зігріватиму тебе коханням», – Каменських зворушила Потапа на «Ночі Суперхітів»

Настя Каменських зворушила Потапа зізнанням на «Ночі суперхітів» | 1+1
Фото: Олександр Пілюгін, JetSetter

І подарувала глядачам запальний виступ.

Поділитися:

Вчора під час концерту «Ніч Суперхітів», який канал 1+1 покаже у новорічні свята, на одній сцені зібралися 26 найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу, аби виконати хіти 2019 року. На початку вечора вони усі разом із ведучими з’явилися на сцені, презентувавши яскравий номер-відкриття та заспівавши легендарний новорічний хіт гурту ABBA Happy new year. Артисти дивували вражаючими постановками, які створювалися під керівництвом Володимира Завадюка, продюсера напрямку «Великі розважальні шоу 1+1 Продакшн», а також режисерів-постановників Наталії Лисенкової, Наталії Ровенської та Марії Григоращенко.

Так, співачка Оля Полякова феєрично з’явилась на сцені, спустившись на величезному дискоболі з-під стелі. Здивували своїм розмахом також декорації до номеру Макса Барських, для якого режисери-постановники сконструювали гігантський терновий вінок. «Відкриття року» Jerry Heil співала у величезному ретро-телевізорі, а Олег Винник виконував хіт «Наталі» та одночасно вів пряму трансляцію в Instagram з-за лаштунків у пошуках тієї самої Наталі.

Просто перед сценою творці розташували великий святковий стіл – саме за ним здійснювалися бажання зірок. Вони сміливо «замовляли» тих, кого хочуть побачити на сцені після свого виступу, і з ким потім разом хотіли би посидіти за столом. Першими за ним артистів зустрічали Юрій Горбунов та Юрій Ткач.

Коли настала черга шоумена Потапа казати, кого він бажає побачити наступним, Оля Полякова пожартувала: «Тільки давай так: Настю вдома замовиш», на що репер та продюсер відповів: «Якщо не хочеш Настю, нехай виступить латиноамериканська NK». Співачка вийшла на сцену і перед виконанням запального хіта Elefante спершу підійшла до свого чоловіка та ніжно поцілувала. На запитання Юрія Горбунова, як вона планує зігрівати залу, NK відповіла:

Я буду зігрівати глядачів піснею, яка зараз запалює латиноамериканські чарти, а тебе, Потапе, буду завжди зігрівати коханням і затишком у нашому домі.

Співачка Наталія Могилевська зіграла на піаніно та подарувала головний свій хіт року – «Покохала». На прохання ведучого представити свого коханого зізналась, що він у залі: «Слідкуй за моїми очима, і ти все зрозумієш». Також Наталя, яка перемогла в першому сезоні оновлених «Танців з зірками», виконала бальний танець, довівши всім, що знаходиться у чудовій формі.

Прима-балерина, суддя «Танців з зірками» Катерина Кухар та прем’єр Національної опери України Олександр Стоянов влаштували на сцені справжню балетну казку, виконавши зворушливу партію з «Лускунчика» в оточенні маленьких балерин. Наприкінці виступу на сцені з’явився ведучий Володимир Остапчук в образі Мишачого короля, підхопив Катерину на руки та побіг із нею до столу. «Вова, що за фривольності?! По-перше, ви – бальник, по-друге, до прем’єра Національної опери вам ще далеко», – відповіла на таку зухвалу поведінку Катерина. Шоумен зізнався: «Я хотів помститися за те, що суперфінал «Танців з зірками» минув без чоловіка. До слова, я прийшов із вашою головою, яку забрав після одного з ефірів додому». Так, Катерина залишилась за святковим столом, а після виступів зірок виставляла їм оцінки. На щастя, балерина була в гарному гуморі, і всі виконавці отримували десятки.

До слова, Руслан Сенічкін, який вів концерт разом із Людмилою Барбір, теж з’явився оригінально: в центрі столу з однієї страви Людмила вирішила зняти кришку і побачила там голову свого співведучого. Зрештою Руслан зайняв місце за столом. Приємним сюрпризом для всіх став також ліричний перфоманс суперфіналістів «Танців з зірками» Ксенії Мішиної з Євгеном Котом та Анни Різатдінової із Олександром Прохоровим, які станцювали під виступ співачки katya, раніше відомої як Асоль.

Закривала вечір улюблениця мільйонів, зірка, без чиїх хітів не минає жодне застілля – Вєрка Сердючка. Коли вона вийшла на сцену і почала співати свої легендарні хіти «Все будет хорошо» та «Если вам немного за тридцать», весь зал Палацу «Україна» перетворився на величезний танцювальний майданчик. Тисячі глядачів підспівували своїм улюбленим пісням та не стримували бурхливі емоції.

Побачити новорічний концерт можна буде на телеканалі 1+1 у новорічні свята. Також на глядачів чекають динамічні ритми від гурту «Время и Стекло», яскравий хіт від The Hardkiss, багато сміху та гумору від гурту DZIDZIO, лірична композиція від Джамали, епатажний виступ від MARUV, хіт «До мами» від tayanna, латиноамериканські мотиви від Michelle Andrade та багато інших відомих хітів.

Дізнавайся також інші деталі концерту: 

1. 

2. 

3.